Survivor All Star: Επεισόδιο μεταξύ Μπάρτζη και Καραγκούνια - Χάος στο Συμβούλιο

Metrosport Team20 Μαΐου 2023

Μετά το θερμό επεισόδιο της Πέμπτης, Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας επιστρέφουν στον στίβο μάχης και λύνουν τις διαφορές τους με τραυματισμούς, χειρονομίες και βρισιές. Η κόντρα πρόκειται να κορυφωθεί στο επεισόδιο της Τρίτης (23/5).

Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου του reality επιβίωσης, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάκη Καραγκούνια κατηγορώντας τον ότι δημιουργεί εντάσεις και νεύρα στην ομάδα, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να σχολιάζει πως η καλύτερη λύση είναι να μην του απαντάει κανείς τίποτα.

Στον αγώνα ασυλίας όμως η κατάσταση θα ξεφύγει όταν ο Τάκης θα βρεθεί στον στίβο μάχης απέναντι στον Νίκο. Εκεί οι παίκτες θα έρθουν σώμα με σώμα, με τον μισθοφόρο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει τον αντίπαλό του, όταν σε ένα εμπόδιο ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να τραυματίζει τον Τάκη Καραγκούνια στο πόδι.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Μπάρτζη να κατηγορεί τον Καραγκούνια πως βρίζει την οικογένεια και το σπίτι του και τον τελευταίο να αντιδράει έντονα και να υποστηρίζει πως όσα λέει ο συμπαίκτης του είναι ψέμματα.

Στο μεταξύ, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, καθώς σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται εκτός γυρισμάτων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.