Surviror: Αποχώρησε και ο Νίκος Μπάρτζης

Metrosport Team16 Μαΐου 2021

Την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, το οποίο συγκάλεσε ο παρουσιαστής στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο παίκτης της μπλε ομάδας εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει οριστικά από το Survivor.

«Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία.

Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω.», είπε μεταξύ άλλων Νίκος Μπάρτζης και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του φανερά συγκινημένος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.