Super League: Δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, ντέρμπι στο Περιστέρι

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2022

Με δύο αγώνες αρχίζει σήμερα η 9η αγωνιστική της Super League 1. Ο Βόλος ταξιδεύει στο Περιστέρι και θέλει τη νίκη που θα τον αφήσει στην πρώτη πεντάδα, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και θα ψάξει απεγνωσμένα το τρίποντο. Η αυλαία ανοίγει στις 19:00 με τον αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα μετά τις νίκες τους επί του Αστέρα Τρίπολης και του Ιωνικού αντίστοιχα και βρίσκονται σε καλή κατάσταση. 

Ειδικά οι Θεσσαλοί, έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά και ο σημερινός αγώνας θα δείξει αν τελικά ο στόχος των πλέι οφ είναι ρεαλιστικός, αφού η ομάδα του Περιστερίου αποτελεί έναν από τους ανταγωνιστές για μια θέση στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος. Για τους γηπεδούχους σημαντική είναι η απουσία του στόπερ Χατζηισαϊα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τους μέσους Μπατόκιο και Βίτορ Φερνάντεθ.

Λίγο αργότερα, στις 19:30 αρχίζει ο αγώνας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό ο οποίος βρίσκεται το -10 από τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στο Γ. Καραίσκάκης από τον ΠΑΟΚ και πλέον καλείται επιτακτικά να κάνει το δικό του restart, αρχής γενομένης από σήμερα, προκειμένου να μην χάσει από νωρίς την επαφή με την κορυφή. Τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν πως υστερεί σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού σε σχέση με τους πρωτοπόρους, ενώ η παράδοση θέλει τους ερυθρολεύκους να δυσκολεύονται στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με την ομάδα του Αγρινίου. 

Από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, έχει κάνει σχετικά καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς στους πρώτους 8 αγώνες και κάνει την δική της προσπάθεια για να ανέβει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Από το σημερινό ματς θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού, Νίκος Καρέλης, που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του αλλά και ο Μπακάκης που αποκόμισε τραυματισμό από τον αγώνα κυπέλλου. Από πλευράς Ολυμπιακού θα απουσιάσει ο Ουσεϊνού Μπα που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του ο Κώστας Φορτούνης.

Το πρόγραμμα της 9ης Αγωνιστικής:

Σάββατο 22/10

19:00Ατρόμητος-Βόλος  
19:30 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός

Κυριακή 23/10

16:00 Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Παναθηναϊός-Άρης

Δευτέρα 24/10

18:00 Λεβαδειακός-ΑΕΚ
20:00 ΟΦΗ-Λαμία

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.