Super League: Δύσκολες δοκιμασίες για τις ομάδας της τετράδας

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2022

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League 1 και οι «Big 4» έχουν δύσκολο έργο. Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στον Βόλο ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα υποδεχθούν Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη στο Αγρίνιο, θα επιδιώξει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από το Περιστέρι. Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε φόρμα και έχει καλή ψυχολογία μετά το διπλό στην Κρήτη. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τρεις τραυματίες, Ελ Καντουρί, Φίλιπε Σοάρες και Γιάσμιν Κούρτιτς, αλλά θα έχει στη διάθεση του τον Λευτέρη Λύρατζη που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ. Ο Μίτσελ πήρε μαζί του τον Ουί Τζ Χουάνγκ, που έχει να παίξει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 17 του Οκτώβρη, ενώ άφησε εκτός τους Αγκιμπού, Σισέ, Μπα, Αμπ. Καμαρά, Μπόουλερ, Κούντε, Λάιντνερ, Άβιλα, Ντε Λα Φουέντε ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Βρουσάι, Βατσλίκ και Βαλμπουενά.

Η ΑΕΚ θα δοκιμασθεί στον Βόλο και θα επιδιώξει να φύγει με το διπλό για να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Ματίας Αλμέιδα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τσούμπερ και Άμραμπατ, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βίντα και Μάνταλο.

Το πρόγραμμα θα κλείσει το «τριφύλλι» που υποδέχεται στη Λεωφόρο τον ΟΦΗ με στόχο να παραμείνει αήττητο και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στους Σένκεφελντ και Βέρμπιτς.

Το πρόγραμμα

17:00 Super League: Λεβαδειακός - Ιωνικός / Novasports Prime

18:00 Super League: Ολυμπιακός - Αστέρας / COSMOTE SPORT 3 HD

19:30 Super League: Βόλος - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 2 HD

20:00 Super League: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ / Novasports Prime

21:30 Super League: Παναθηναϊκός - ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1 HD

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.