SL 2: Αντιπρόεδροι Μπίκας και Σταμούλης - Για πότε πάει η σέντρα

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2021

Όπως όλα δείχνουν, η Super League 2 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, μετά και τη σημερινή ΓΣ του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (10/9) σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στις 17 Σεπτεμβρίου θα οριστικοποιηθούν οι ομάδες, οι οποίες θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα, αφού ξεκαθαρίσει ο κύκλος του ελέγχου από την ΕΕΑ.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και εκλογές όσον αφορά τον Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Λίγκας. Με τους Μπάμπη Σταμούλη (Απόλλων Πόντου), και Αχιλλέα Μπίκα (Βέροια) με ψήφους 23-3-1 να εκλέγονται από τη σημερινή (10/9) Γενική Συνέλευση.

Στο ΓΣ έδωσαν το παρών οι αντιπρόσωποι των Β΄ομάδων. Δηλαδή, οι Παναγιωτίδης (Παναθηναϊκός), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Αλεξίου (ΑΕΚ), Καραπαπάς (Ολυμπιακός) ενώ απουσίαζαν οι Δόξα Δράμας, ΟΦΙ και Νίκη Βόλου.

Οι εξελίξεις μετατίθενται για τις 20 Σεπτεμβρίου και εκεί θα αποφασιστεί η κλήρωση των αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η Super League θα ξεκινήσει στις 10-12 Οκτωβρίου.

Οι εκπρόσωποι των Β ΠΑΕ παραδέχτηκαν το άδικο της απόφασης για τη άνοδο 1+1 ομάδων, καθώς υποβαθμίζουν την λίγκα, όπως σημειώνουν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.