Super League 1: Πότε θα γίνουν οι πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ

Metrosport Team24 Μαΐου 2020

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει εκ νέου το διήμερο 6-7 Ιουνίου με την διεξαγωγή των πλέι οφ. Ενδιαφέρον, λοιπόν, έχει το πρόγραμμα που αναμένεται να ανακοινωθεί από την διοργανώτρια αρχή. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σέντρα θα γίνει στις 6 του επόμενου μήνα με τον αγώνα Άρης-ΟΦΗ και την Κυριακή (7/6) θα πραγματοποιηθούν τα δύο ντέρμπι της πρεμιέρας, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (19:00 ή 19:30) και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 21:30.

Όσο για τη 2η αγωνιστική, θα διεξαχθεί 13-14 Ιουνίου, όπου είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες: Ολυμπιακός-Άρης, ΟΦΗ-ΑΕΚ και το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, που προφανώς θα γίνει Κυριακή (14/6).

Έπειτα, θα έχουμε -εκτός απροόπτου- εμβόλιμη στις 17 Ιουνίου, με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί θα διεξαχθεί η 4η αγωνιστική, με τους αγώνες ΑΕΚ-Ολυμπιακού, Άρη-ΠΑΟΚ και ΟΦΗ-Παναθηναϊκός.

Μετά απ' αυτή την αγωνιστική θα γνωστοποιηθεί ξανά πρόγραμμα.

Σχετικά με το Κύπελλο, με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι ρεβάνς των δύο ημιτελικών είναι πιθανό να οριοθετηθεί κάπου στο τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Πιθανώς ανάμεσα στην 5η και την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Πηγή: SDNA

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.