Super League 1: Έκαναν ντεμπούτο και σκόραραν

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Η πρώτη αγωνιστική της Super League 1 ολοκληρώθηκε χθες (13/9) με την αναμέτρηση Άρης-ΟΦΗ. Σε 7 αγώνες σημειώθηκαν 11 τέρματα, τρία παιχνίδια έληξαν χωρίς σκορ. Επίσης, συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό και τα νέα αποκτήματα των ομάδων, με κάποια εκ αυτών να σκοράρουν στο ντεμπούτο τους.

Τομ φαν Βέερτ ( ΝΠΣ Βόλος )

Ο 31χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα του Βόλου, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει γκολ. Άλλωστε ο Ολλανδός έχει στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας σημειώνοντας 41 τέρματα σε 112 παιχνίδια και αποτελεί από τα μεταγραφικά «διαμαντάκια» του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Λαμία διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, με ωραία κίνηση μέσα στη μεγάλη περιοχή , ξεκινώντας με ιδανικό τρόπο τη νέα του πρόκληση. 

Πέδρο Κόντε ( ΠΑΣ Γιάννινα )

O Ισπανός επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι, προσφέροντας γκολ και ουσία στην κορυφή της. Στο πρώτο του παιχνίδι με τον «Αίαντα» της Ηπείρου, μετά από τρία χρόνια, σκόραρε απέναντι στον ΠΑΟΚ και χάρισε την νίκη στην ομάδα του, δείχνοντας πως δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του. 

Αυτό το γκολ ήταν το 35ο με το σύλλογο της Ηπείρου.

Στέφαν Τσούμπερ - Νόρντιν Αμραμπάτ ( ΑΕΚ )

Στην πρεμιέρα των «κιτρινόμαυρων» υπήρξαν πολλοί λόγοι, για τους φίλους της ομάδας, να χαμογελάνε, πέρα από τη νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στον Ιωνικό, τα νέα αποκτήματα βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ο λόγος για τον Τσούμπερ και τον Αμραμπάτ. Ο Λε Ταλέκ σκόραρε και εκείνος το πρώτο τέρμα με τη φανέλα της «Ένωσης» αλλά δεν ήταν στο ντεμπούτο του, καθώς έχει αγωνιστεί και στα δυο παιχνίδια με τη Βελεζ στο Conference League.

Ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Αραούχο και από την άσπρη βούλα άνοιξε λογαριασμό στη Super League 1.

Λίγα λεπτά μετά ο 30χρονος Ελβετός πέτυχε το παρθενικό του γκολ, με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Χουτεσιώτη, με τον τερματοφύλακα του Ιωνικού να έχει αρκετά σώματα μπροστά του και να μην μπορεί να αντιδράσει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.