SUPER 3 για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και οι κοινές προτάσεις συνδέσμων

Metrosport Team09 Μαρτίου 2022

Θέση για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο πήρε ο SUPER 3, η οποία βρήκε σύμφωνοι ακόμη εννέα συνδέσμους. 

«Το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Άλκη έγινε η αφορμή για να ανοίξει -και πάλι- η συζήτηση για την “αθλητική” βία, τόσο στην κοινωνία όσο και σε θεσμικό επίπεδο.

Σήμερα στη Βουλή, ξεκίνησε η συζήτηση για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε. Εμείς από την πλευρά μας σαν SUPER3 μαζί με άλλους σύνδεσμους οπαδών, καταθέσαμε τις προτάσεις μας για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες έχει σκοπό να προβεί η πολιτεία, χωρίς να αγγίζει όμως τα πραγματικά αίτια που γεννούν την βία στα γήπεδα και στην κοινωνία εν γένει. Ξέρουμε όμως πως ο συγκεκριμένος διάλογος δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει μόνο εντός Βουλής, είναι ένας διάλογος που πρέπει να ανοίξει κριτικά και αυτοκριτικά μέσα στους συνδέσμους και στα πέταλα, μέσα στην κοινωνία, εκεί που όντως μπορεί να φτάσει στο βάθος που του αρμόζει.

Αντιλαμβανόμαστε σαν SUPER3 ότι πρέπει να γίνουν βήματα προς τη λύση του προβλήματος, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε το “τσουβάλιασμα” το οποίο επιχειρείται αλλά ούτε και την υποκρισία πολλών, που τυχαίνει (ή και όχι) να κάνουν τα στραβά μάτια σε βιαστές, παιδεραστές, καταχραστές δημόσιου χρήματος και κάθε λογής κατακάθι» 

Δείτε όλη την ανακοίνωση εδώ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.