Στράντζαλης: «Ο Άρης έχει πάθος με το Κύπελλο, ο Ηρακλής η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2020

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Στράντζαλης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για τον κομβικό αγώνα που έχει να δώσει ο Αρης απέναντι στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα έχει πάθος τόσα χρόνια με το Κύπελλο και πρέπει να περάσει στον τελικό.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι η πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα και ότι πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Superleague.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το που βρίσκεται και τι κάνει:

«Είμαι 4 χρόνια στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Μόντρεαλ και είμαι τεχνικός διευθυντής σε μια τοπική ομάδα. Άρπαξα την ευκαιρία και πήγα στον Καναδά γιατί η Ελλάδα δεν με κάλυπτε. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Καναδά γιατί έχω ηρεμία. Καλώς η κακώς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το οικονομικό. Στις μικρότερες κατηγορίες στην Ελλάδα, το κακό είναι ότι σου τάζουν και υπάρχει μια μεγάλη χρονοκαθυστέρηση στο οικονομικό».

Για το Αρης-ΑΕΚ: 

«Χαίρομαι για τον Αρη που κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και φαίνειται ότι πάει καλά. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Αρη και πρέπει να περάσει στον τελικό. Θέλω να υπάρξει ένας τελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη». 

«Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε ένα τελικό στη Θεσσαλονίκη. Ο Αρης έχει πάθος τόσα χρόνια να πάρει ένα κύπελλο, ο ΠΑΟΚ έχει πάρει κύπελλο 3 συνεχόμενα χρόνια, ενώ πήρε το πρωτάθλημα. Το καλό είναι ότι ο Αρης ήρθε από μικρότερες κατηγορίες και έρχεται με φόρα».

Για τον Ηρακλή:

«Για μένα ο Ηρακλής είναι πιο αδικημένη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει αντιμετωπίσει απίστευτες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά έφταιγαν και οι παράγοντες του. Εύχομαι ο Ηρακλής να επανέλθει εκεί που πρέπει να είναι». 

Για το αν ο Καναδάς είναι πιο οργανωμένος από την Ελλάδα στις υποδομές:

«Η οργάνωση που υπάρχει στις ακαδημίες δεν έχει σχέση με την Ελλάδα, είναι πολύ καλύτερα. Τα γήπεδα, το υλικό, σε όλα αυτά ο Καναδάς είναι πιο οργανωμένος από την Ελλάδα. Βέβαια στην Ελλάδα υπάρχουν ταλέντα που δεν αξιοποιούνται γιατί υπάρχει ξενομανία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.