Στρακόσα για ΠΑΟΚ: «Χρωστάμε κάτι-Είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2026

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Θωμάς Στρακόσα, μίλησε για τη σημασία του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Είναι ξεκάθαρα θετικό το κλίμα, ερχόμαστε από μια καλή περίοδο, πιστεύω θα είναι ένα σημαντικό ντέρμπι για εμάς και αυτούς. Ελπίζω να είναι ένα ωραίο θέαμα για τον κόσμο, αλλά να βγούμε κερδισμένοι εμείς» είπε αρχικά.

Για το πως περιμένει το ντέρμπι, σημείωσε: «Θεωρώ ότι θα είναι μάλλον το πιο δύσκολο ντέρμπι αυτής της σεζόν, είμαστε σε καλή στιγμή και εμείς και αυτοί. Εμείς και ο ΠΑΟΚ, είμαστε οι δυο καλύτερες ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, ξέρουμε ότι μας είχε πονέσει η ήττα στο μεταξύ μας ντέρμπι του πρώτου γύρου στην έδρα μας που δεν ήμασταν καλοί. Τους χρωστάμε και εμείς κάτι».

Για τη δική του απόδοση, δήλωσε: «Θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά με την οικογένεια μου και την κοπέλα μου πίσω στο σπίτι μου, όποτε αυτό και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα που είναι θετικό, με βοηθάει και μπορώ να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το ποια είναι η καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα, υπογράμμισε: «Ελπίζω η επόμενη (γέλια). Μάλλον αυτή με την Τρίπολη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.