Στους «ήρωες» της Δανίας το ειδικό βραβείο της UEFA

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Η UEFA απονέμει το ειδικό βραβείο στον αρχηγό της Εθνικής Δανίας και στο ιατρικό τιμ των Σκανδιναβών, οι οποίοι έσωσαν τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Η πρεμιέρα του Euro δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να χάνει τις αισθήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να παγώνει όλο το γήπεδο αλλά και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από τις τηλεοράσεις τους,

Βέβαια, ο Σίμον Κιαέρ δεν πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να επαναφέρει τον συμπαίκτη του όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Στη συνέχεια, μπήκε έγκαιρα στο γήπεδο το ιατρικό τιμ της Δανίας και «ξύπνησαν» τον Έρικσεν, σώζοντας του την ζωή.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, δήλωσε ότι οι αποδέκτες του βραβείου είναι οι πραγματικοί ήρωες του EURO και είπε:

«Είναι πράγματι μεγάλη τιμή για μένα να τους απονείμω το βραβείο του προέδρου της UEFA. Φέτος, το Βραβείο του Προέδρου ξεπερνά το ποδόσφαιρο. Λειτουργεί ως μια σημαντική και αιώνια υπενθύμιση για το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Θα ήθελα επίσης να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του».

«Κάνατε μια φανταστική δουλειά και μου σώσατε τη ζωή» τόνισε ο Έρικσεν σε μήνυμά του, ευχαριστώντας το εμπλεκόμενο ιατρικό προσωπικό. «Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο και αρχηγό Σίμον και στους συμπαίκτες μου στην ομάδα της Δανίας για την υποστήριξή σας, τόσο στις 12 Ιουνίου όσο και μετά»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.