«Στοπ» του Κολοσσού στην ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Σταρκς

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2022

Στο τελευταίο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League o Κολοσσός Ρόδου υποδέχθηκε την ΑΕΚ στην Ρόδο και γνώρισε την ήττα με 73-67. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Τι Τζέι Σταρκς με τον Αμερικάνο να σημειώνει 25 πόντους, 3 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 6 ασίστ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν απόλυτα ισορροπημένο μεταξύ των δυο ομάδων κάτι που φανερώνει και το σκορ ημιχρόνου 33-33. Η «Ένωση» παρουσίασε πιο συμπαγή εικόνα και συνδυασμό με την πολύ κακή επιθετική παρουσία των Ροδιτών με 1/13 τρίποντα στα πρώτα 20 λεπτά οδήγησε το παιχνίδι σε αμφίρροπα... μονοπάτια.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν στο παιχνίδι η εικόνα του Κολοσσού βελτιώθηκε κάτω από το καλάθι και επιθετικά αλλά και στα ριμπάουντ καθώς τα επιμέρους των δύο δεκαλέπτων ήταν 23-9. Χαρακτηριστικό της... ανυπαρξίας της ΑΕΚ σε αυτόν το τομέα. Σε αυτό το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό και ευστοχία κάτι που τους έδωσε το προβάδισμα προς το τέλος της τρίτης περιόδου και δεν έχασαν ως το τέλος της αναμέτρησης ποτέ ξανά.

Για τον Κολοσσό πλην του Στάρκς ξεχώρισαν οι Γιαννόπουλος (17 π., 10 ριμπάουντ) και Κόφεϊ (10 π., 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ). Για την ΑΕΚ καλό παιχνίδι έκαναν οι Φρέιζερ (15 π.,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ) και Στρέλνιεκς (12 π.,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ), ωστόσο οι προσπάθειες τους δεν ήταν αρκετές ώστε η «Ένωση» να φύγει νικήτρια από την Ρόδο. Έτσι οι Ροδίτες έκαναν το 3-4 στο πρωτάθλημα ενώ η ΑΕΚ έχει πλέον 5-2.

Δεκάλεπτα:
15-20, 33-33,49-48,73-67

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.