Στον δρόμο της δόξας και της καταξίωσης 

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

των Καστάνη - Ζαϊρη 

Ο περήφανος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων πιστών οπαδών του σε όλη την υφήλιο, είναι έτοιμος να γράψει και πάλι ιστορία. Θέλει να πετύχει κάτι που φάνταζε απίθανο, για τους περισσότερους, μέχρι και πριν από μερικούς μήνες. Να φτάσει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ της Μακεδονίας, ο ΠΑΟΚ της Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ που εκφράζει την περηφάνια, την αντίσταση, το όνειρο, την κατάκτηση, απόψε το βράδυ στις 22:00 (σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) θέλει να “δαμάσει” μία πανίσχυρη ευρωπαϊκή ομάδα, την γαλλική Μαρσέίγ που διεκδικεί το ευρωπαϊκό τρόπαιο, όπως είχαν δηλώσει στην Μασσαλία πρίν από μία ομάδα, ο προπονητής και οι παίκτες της.

Για να τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ, θα έχει και την θερμή συμπαράσταση 30.000 οπαδών του που θα κατακλύσουν κάθε γωνία του γηπέδου. Όλα όμως, κακά τα ψέματα, θα παιχθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί, θα πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν την διαφορά από τους αντιπάλους τους. Εκεί θα πρέπει να δείξουν την αξία τους, για να γράψουν με “χρυσά γράμματα” τα ονόματά τους, στο βιβλίο του ΠΑΟΚ και της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον δρόμο της δόξας και της ευρωπαϊκής καταξίωσης θέλει να πορευτεί ο ΠΑΟΚ και να πετύχει κάτι που δεν έχει κατορθώσει καμία άλλη ελληνική ομάδα, τα τελευταία 35 τουλάχιστον χρόνια.

Ο Λουτσέσκου, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην σελίδα 4 στο σημερινό ρεπορτάζ, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του, μέσα από τις δηλώσεις του. Έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Σήμερα στο ξενοδοχείο, αναμένεται να τους μιλήσει εκ νέου, περισσότερο για την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Ούτως ή άλλως, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι γνωρίζουν πως με την υπομονή, μπορούν να πετύχουν πολλά. Θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο και στο τέλος, να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση.

Το βασικό είναι να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα ο Δικέφαλος, να αποφύγει τα λάθη που θα δώσουν το δικαίωμα στους παίκτες της Μαρσέίγ να πετύχουν γκολ και γενικά να κάνουν ένα...τέλειο παιχνίδι, το οποίο θα τους δώσει την πρόκριση.

Από τις 19:30, όταν θα ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου (όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ με την ανακοίνωσή της), θα αρχίσει η μαζική προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Η Τούμπα είναι βέβαιο πως θα συμπαρασύρει την ομάδα και οι οπαδοί, με τα συνθήματά τους, θα οδηγήσουν τον Δικέφαλο στον δρόμο της δόξας.

Έτοιμος να γράψει ιστορία, ξανά, είναι ο Δικέφαλος. Θέλει να συνεχίσει να ονειρεύεται, θέλει να κάνει όλα εκείνα τα βήματα προόδου που δεν πέτυχε κανείς άλλος εδώ και σχεδόν μισό αιώνα. Βήμα προς βήμα κάθε φορά. Το αποψινό παιχνίδι αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για όλους που έχουν μία σφοδρή επιθυμία για μία μεγάλη πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ. Έτοιμος να δοξαστεί και να δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.