Στοιχηματικό MATCH PREVIEW : Barnsley - Sheffield Wednesday

Μιχάλης Βραζιλιάνος21 Μαρτίου 2023

Κυρίες και κύριοι, Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ…

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αυτό το σημερινό στο Μπάρνσλεϊ, στο στάδιο Όκγουελ, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την πρωτοπόρο της α’ κατηγορίας στην Αγγλία, Σέφιλντ Γουένσντεϊ…

Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και παλεύει να μπει στην προνομιούχο πρώτη δυάδα που δίνει το απ’ ευθείας εισιτήριο για την Τσάμπιονσιπ. Δεύτερη θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει η Πλίμουθ με 77 βαθμούς (η οποία όμως έχει δώσει 37 αγώνες) ενώ η Μπάρνσλεϊ έχει 69 βαθμούς, με δύο παιχνίδια όμως λιγότερα (35).

Οι γηπεδούχοι νίκησαν την Γουίκομ το Σάββατο το απόγευμα με 1-0 εκτός έδρας (με τέρμα του Σλόμποταν Τέντιτς στο 85’) και με νίκη σήμερα, μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης με τον τεχνικό Μάικλ Νταφ να θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στην Τσάμπιονσιπ αμέσως μετά τον υποβιβασμό της προηγούμενης χρονιάς (τερμάτισε στην 24η θέση). Οι Tykes μετρούν στα τελευταία έξι παιχνίδια, πέντε νίκες και μία ισοπαλία ενώ η τελευταία τους ήττα ήταν στις 14 Ιανουαρίου από την Τσάρλτον εκτός έδρας με 2-0.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχει στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη θέση, μετρά 78 βαθμούς (και αυτή με μόνο 35 αγώνες) και έρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, κόντρα στην πολύ καλή φέτος Μπόλτον. Η ομάδα του τεχνικού Ντάρεν Μουρ μετρούσε πριν την ισοπαλία αυτή πέντε σερί νίκες και η τελευταία της ήττα ήταν εκτός έδρας από την Φλίτγουντ Τάουν με 1-0 στις 07 Φεβρουαρίου…

Οι Owls τερμάτισαν στην τέταρτη θέση πέρσι και αποκλείστηκαν από την Σάντερλαντ στα ημιτελικά των πλέι-οφ και με νίκη σήμερα κάνουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων…

Στους γηπεδούχους υπάρχει η πιθανότητα να δούμε βασικό επιθετικό τον Σλόμποταν Τέντιτς αλλά ο Σέρβος μάλλον θα είναι και πάλι στον πάγκο στην αρχή του αγώνα καθώς βασικός απ’ ότι όλα δείχνουν θα είναι ο 27χρονος Κόουλ παρέα με τον Τζέιμς Νόργουντ (στον πάγκο και ο Μαξ Γουότερς).

Στους φιλοξενούμενους ο Μάρβιν Τζόνσον παίρνει φανέλα βασικού στο κέντρο μαζί με τον Μπάρι Μπάναν, με τον Γκρέγκορυ και τον Τζος Γουίντας να παίζουν για μία ακόμη φορά στην επίθεση.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Πιθανές συνθέσεις :

Barnsley (τεχνικός: Michael Duff )

Isted; Thomas, Andersen, Kitching; Williams, Phillips, Connell, Kane, Cadden; Cole, Norwood

Sheffield Wednesday (τεχνικός: Darren Moore)

Dawson; Palmer, Flint, Famewo; Hunt, Dele-Bashiru, Vaulks, Bannan, Johnson; Windass, Gregory

Γήπεδο : Oakwell

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

ΠΡΟΤΑΣΗ

*** Πολύ ωραίο παιχνίδι αυτό. Ματς έξι βαθμών στην κυριολεξία μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Μιλάμε για μία άκρως ύπουλη αναμέτρηση, εδώ όπου τα πάντα είναι πιθανά.

*** Όπως όμως σας ανέφερα και στην στήλη μου «Ματς της ημέρας», θα πάρω με ρίσκο την ισοπαλία και με μεγαλύτερο ρίσκο ακόμη, το διπλό ως δεύτερο σημείο και όχι την έδρα.

Πιθανά σκορ ; Δείτε ΕΔΩ

*** Πιθανός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Κόουλ ο φίλος μου και για τους φιλοξενούμενους, ο Γουίντας…

«ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΟ» Ποντάρισμα :

Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ : (Χ2) + (2-3 γκολ) + (Κόουλ – σκόρερ) + (Γουίντας – σκόρερ) = 34,00

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

*** Οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές, βασικά, ένας μέσος όρος από τις καλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας…

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Μιχάλης Βραζιλιάνος


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.