Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο η Θεσσαλονικιά που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Metrosport Team10 Ιουνίου 2020

Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταβαίνει η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που το απόγευμα της Τρίτης έριξε νερό στον υφυπουργό πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, καθώς ο εισαγγελέας διέταξε ακούσια νοσηλεία.

Προηγουμένως, της είχε ασκηθεί δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και απειλή. Η 44χρονη γυναίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ωστόσο πήρε αναβολή για τις 12 Ιουνίου.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

Η συνήγορος της παρουσιάστριας Ιωάννας Κουσκούση μίλησε για το «μπουγέλωμα» του Νίκου Χαρδαλιά από την πελάτισσα της και ελπίζει ότι ο υπουργός θα δείξει μεγαλοψυχία.

Αναλυτικά όσα είπε η κ. Ανάσογλου:

Για το περιστατικό: «Θέλω να πιστεύω πως ήταν μια άτυχη στιγμή. Θέλει να πάει στον πνευματικό της. Της μιλάμε από χθες όλοι γιατί υπάρχει ένα 7χρόνο παιδί στη μέση. Θα παρακαλούσαμε τον υπουργό να δείξει μεγαλοψυχία. Δυστυχώς μας φέραν στο αυτόφωρο ενώ πηγαίναμε για τακτική δικάσιμο. Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε αναβολή».

Για τα αίτια που οδήγησαν την πελάτισσά της στην επίθεση: «Η ίδια έχει μια θεωρία που αμφισβητεί τον κορωνοϊό αλλά είναι δική της άποψη. Ξεκίνησε με το να βγει μία σέλφι και η ίδια υποστηρίζει ότι ο κ. Χαρδαλιάς τη ρώτησε αν πιστεύει στον κορωνοϊό. Εκεί τα έχασε και έφτασε σε αυτό το σημείο που ήταν ατυχές. Πιστεύω ότι μία συγγνώμη - θα της μιλήσει κι ο πνευματικός - θα τα λύσει όλα. Είναι βαθιά θρησκευόμενη και οι άνθρωποι αυτοί θέλουν πρώτα να μιλούν στους πνευματικούς τους. Ως δικηγόρος της τη συμβούλεψα, όπως όλοι μας. Όλοι μας σκεφτόμαστε και το παιδί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.