Στο Παλατάκι ο Νίκος Βεζυρτζής, βραβεύτηκε για το έπος της Γενεύης

Στέλιος Παρθενάκης28 Μαρτίου 2021

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από το έπος της Γενεύης, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε τον Νίκο Βεζυρτζή, ο οποίος παρακολουθεί το παιχνίδι του Δικεφάλου με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

«Ο Νίκος Βεζυρτζής μαζί μας σήμερα, στο PAOK Sports Arena σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, στα 30 χρόνια από το έπος της Γενεύης!», αναφέρει το χαρακτηριστικό μήνυμα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κολοσσό, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και γύρισε πίσω αρκετά χρόνια, στη σπουδαία βραδιά της Γενεύης, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα με φόντο το μέλλον.

“Είναι πολλές οι αναμνήσεις, αλλά μεγαλύτερη από όλες είναι ότι εκείνη την ημέρα ξεκίνησε η μεγάλη ιστορία κι οι μεγάλες νίκες του ΠΑΟΚ. Αναφέρομαι στους τίτλους και τα Final4. Δυστυχώς δεν κράτησε πολύ… Η δημιουργία του μεγάλου ονόματος του ΠΑΟΚ πανευρωπαϊκά ξεκίνησε από εκείνη την ημέρα.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε τότε να βγάλει όλη την Ελλάδα στους δρόμους! Ήταν μία νίκη όλης της Ελλάδας, όλου του ελληνισμού. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων για να φτάσει ο ΠΑΟΚ ξανά εκεί που έφτασε. Όπως είπα και στους ανθρώπους της τωρινής διοίκησης, χρειάζεται υπομονή κι επιμονή, από τη μία μέρα στην άλλη μεγάλες ομάδες δε γίνονται”.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.