Στο μπλοκάκι του Γιοβάνοβιτς - Το πλάνο της 11άδας για τον ΠΑΟΚ

Χάρης Εμμανουηλίδης30 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2/10, 21:30, Novasports Prime, Metropolis 95.5, Metrosport.gr) σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι και με μεγάλο ενδιαφέρον για την κορυφή της βαθμολογίας καθώς οι «Πράσινοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς ενώ ο Δικέφαλος στη δεύτερη θέση με 11.

Ο Γιοβάν Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα του με φόντο την επικείμενη αναμέτρηση, χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Κώτσιρα ο οποίος ενώ είχε μπει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων, πλέον νιώθει εκ νέου ενοχλήσεις και δεν θα βρίσκεται στο πλάνο του Σέρβου τεχνικού.

Ως εκ τούτου ο Μπρινιόλι αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της εστίας, ο Σάντσες με τον Χουάνκαρ στα δύο άκρα της άμυνας και τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας διεκδικεί μία θέση, ωστόσο δεν έχει το προβάδισμα. Ο Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία του γραμμή αναμένεται να παρατάξει τριάδα στα χαφ που θα αποτελείται από τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν ενώ πίσω από τον Σπόραρ θα βρίσκονται οι Αϊτόρ, Παλάσιος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.