«Στο κέντρο το νέο σπίτι του Τσόλακ, απολαμβάνει την αναγνώριση του κόσμου»

Metrosport Team04 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παντελής Σπυράτος, επικεφαλής του μεσιτικού γραφείου από το οποίο αγόρασε το σπίτι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο Αντόνιο μένει ήδη στο κέντρο, το σπίτι που αγόρασε είναι μεταξύ Τσιμισκή και Λεωφόρου Νίκης. Γενικά του αρέσει πολύ το κέντρο, η ζωή, όταν το ανακαινίσει θα βγάλει τις φωτογραφίες για να δούμε πόσο ωραίο έγινε. Ο Τσόλακ απολαμβάνει τη φασαρία του κέντρου, το καλό φαγητό, την αναγνώριση του κόσμου, αγαπάει την πόλη μας και σε σχέση με το κρύο του Μάλμε και εγώ στη θέση του τη Θεσσαλονίκη θα επέλεγα. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τον Μάρτιο, δεν ήξερε κι ο ίδιος αν θα μείνει στη Θεσσαλονίκη του χρόνου και ο ερωτήσεις του είχαν ένα κάνουν πως θα το διαχειριστεί σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα».

Για τον ρόλο της συντρόφου του, Ντιάνας: «Η Ντιάνα είναι μια εξαιρετική κοπέλα, έχει φοβερή συναίσθηση της πραγματικότητα και της ελληνικής, ήταν μπροστά σε όλες τις διαπραγματεύσεις. Eχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός, έκανε εύστοχες ερωτήσεις, ενώ υπάρχει μια επαγγελματική δραστηριοποίηση με τα ακίνητα στην οικογένειά της, θα έλεγα μπράβο στον Αντόνιο για την επιλογή του για την Ντιάνα. Σε αυτή την ηλικία οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν το μυαλό τους να πάρουν ένα σπίτι. Μας εξέπληξε ευχάριστα πόσοι προσιτοί είναι ο Αντόνιο και η Ντιάνα, νομίζω πως θα τους πάει μπροστά αυτή η νοοτροπία».

Και συνέχισε: «Ο συνεργάτης μου είναι οπαδός του Αρη και κάναμε τον χαβαλέ μας, βάλαμε και ένα στοίχημα για το αν θα σκοράρει στο ντέρμπι με τον Αρη, τότε θα κεράσει καφέ. Αν δεν σκοράρει ο Τσόλακ, τότε θα κεράσει εκείνος. Αλλιώς».

Για το αν θα αγοράσει άλλος παίκτης σπίτι στη Θεσσαλονίκη: «Ενας από τους αγαπημένους της κερκίδας του ΠΑΟΚ, είναι ξένος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ένα σπίτι, το ίδιο ισχύει και για τον Μαντσίνι του Αρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.