Στο ίδιο μεταγραφικό μοτίβο ο Άρης

Μάνος Χατζάκης03 Σεπτεμβρίου 2020

Αναλλοίωτο παραμένει το πλάνο ενίσχυσης της ΠΑΕ, ανεξαρτήτως αντιπάλων στο Europa League. Αυτό σημαίνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” δεν παρεκκλίνουν από το σκεπτικό για την κάλυψη τριών-τεσσάρων ακόμη θέσεων, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Πρακτικά, τίποτα δεν άλλαξε στην καθημερινότητα των ανθρώπων της ομάδας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η Κόλος Κοβαλίβκα θα βρεθεί αρχικά στον δρόμο του Άρη, ενώ ίδιο μοτίβο παρέμεινε και μόλις έγινε γνωστό ότι η Ριέκα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος, εφόσον προκριθεί επί της ουκρανικής ομάδας.

Στην Αλκμήνης, δεν σκοπεύουν να αλλάξουν προσανατολισμό με ενδεχόμενη πρόκριση επί των Ουκρανών και το ίδιο θα ισχύσει, εκτός απροόπτου, και στη μονή αναμέτρηση με τους Κροάτες, η οποία θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Η μεταγραφική περίοδος θα είναι, δηλαδή, σε πλήρη ισχύ, παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το... κουμάντο τους, πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.

Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα, καθώς, ως γνωστόν, αναζητείται αριστερός μπακ, τερματοφύλακας, στόπερ και, όπως όλα δείχνουν, ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής για την επίθεση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.