Οι μεταγραφές, άρα και του Σάστρε, κρίνονται στο γήπεδο, όχι στο διαδίκτυο…

Αρις Νικολάκης12 Ιανουαρίου 2022

Ένα επίπεδο παραπάνω να πάει ο ΠΑΟΚ με τον Ζόαν Σάστρε, θα είναι τεράστιο όφελος για την υγεία του, γενικά. Και δυο, τρία ακόμη τέτοια επίπεδα να πάει με ανάλογες μεταγραφές… Θα είναι ακόμη πιο τεράστιο το όφελος για την υγεία του, γενικά.

Μία τέτοια μεταγραφή θα ήταν ο Αντρέ Φράνκο. Στον ΠΑΟΚ δε μιλούν γι’ αυτήν. Στην Ισπανία μιλούν. Μαθαίνουμε λοιπόν - από καλούς συναδέλφους εκεί – πως πρόκειται για εξαιρετική αλλά ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση αυτή με τον Πορτογάλο επιτελικό μέσο.

Πριν προχωρήσουμε παρακάτω κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους… Να λογαριαστούμε. Μήτε προπονητές είμαστε, μήτε τεχνικοί διευθυντές, μήτε μεσάζοντες… Ως εκ τούτου ούτε προτείνουμε, ούτε συστήνουμε. Έτσι; Εντυπώσεις για τη συγκεκριμένη περίπτωση απλά, καταγράφουμε…

Συζητώντας γι’ αυτήν την εξαιρετική αλλά ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση με καλό φίλο και καλό γνώστη των δεδομένων στην Τούμπα εκπλαγήκαμε από την απάντηση του: «… Απασχολούν σοβαρά τον ΠΑΟΚ καλύτεροι αλλά κι ακριβότεροι»! Ίδωμεν.

Όλοι κι όλα φυσικά, εκ του αποτελέσματος κρίνονται. Καλά είναι τα λόγια πριν τις μεταγραφές. Είναι καλύτερα τα έργα μετά. Κι εκεί είναι η ουσία. Στο γήπεδο κρίνονται οι μεταγραφές. Δεν κρίνονται στο διαδίκτυο. Διαφωνείτε;

Με τον ΠΑΟΚ πάντως, να θέλει επί τού παρόντος δύο, τρία ακόμη επίπεδα να πάει με ανάλογες μεταγραφές. Επί του παρόντος καθώς το θέμα για τον Κυπελλούχο δεν είναι απλά, να βγάλει αξιοπρεπώς… Όσο αξιοπρεπώς μπορεί, να βγάλει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Το θέμα είναι στο ίδιο χρονικό διάστημα, να ρίξει σταθερά θεμέλια για τη μέλλουσα αγωνιστική περίοδο.

Με λίγα λόγια; Να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σε χρόνο από του χρόνου… Ό, τι έχασε σε έδαφος εφέτος.

Ο Ζοάν Σάστρε θεωρητικά, πατά και στους δύο στόχους. Πρακτικά το γήπεδα θα φανεί. Ο χρόνος θα δείξει. Έπονται κι άλλοι… Ενδιαφέρεται και γι’ άλλους ο ΠΑΟΚ. Ανάμεσα τους και το «δεκάρι» της Εστορίλ, ο Αντρέ Φράνκο. Γι’ αυτόν κατά πως ήδη σας είπαμε, οι εντυπώσεις από την Ισπανία. Γνωρίζουν καλά, πολύ καλά οι Ισπανοί τι τρέχει στην Πορτογαλία και τανάπαλιν. Καθώς μάλιστα, προέρχονται από καλούς συναδέλφους… Καταγράφονται. Και προσφέρονται απλά και μόνον, προς ενημέρωση σας.

Στον ΠΑΟΚ όμως, δεν αρκεί μόνον η πρόσθεση νέων μονάδων στο άθροισμα του ρόστερ του. Χρειάζεται κι αφαίρεση. Με αποχώρηση από την Τούμπα όσων ήθελαν μεν, αλλά δεν μπόρεσαν, δε. Κι ουδόλως τον βοήθησαν. Μ αποχώρηση κι όσων η τεχνική ηγεσία κι ο αθλητικός διευθυντής θεωρεί πως η πώληση… Προσέξτε: Η πώληση κι ουχί η λύση των συμβολαίων τους… Δεν βλάπτει σοβαρά την υγεία του ΠΑΟΚ. Τούτο επειδή στο ποδόσφαιρο όλα … Τιμώνται! Πωλούνται κι όλα αγοράζονται, δηλαδή.

Εν αναμονή λοιπόν, αφίξεων κι αναχωρήσεων. Κι ίσως εκπλήξεων σε αμφότερες… Ίσως, λέμε… Εν αναμονή λοιπόν, αυτών ο ΠΑΟΚ παίζει σήμερα – Θεού θέλοντος και Κορωνοϊού επιτρέποντος – με τον Παναιτωλικό, στην Τούμπα. Και δε χωρά άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη…

ΥΓ 1 : Από εκεί που κάθε εβδομάδα ταραζόταν τα νέα της Νέας Τούμπας από την πλευρά του ΠΑΟΚ… Βρίσκουμε πλέον, ατάραχα νερά. Με ορατή απειλή να καταστούν λιμνάζοντα. Η ηρεμία πριν την καταιγίδα; Δίχως απαραίτητα να είναι κακό η… καταιγίδα!

ΥΓ 2 : Διαβάζουμε τα οικονομικά οφέλη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την προοπτική νέων εγκαταστάσεων – μετά τη μετακόμιση από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας - στον Βοτανικό. Εντυπωσιαζόμαστε. Κι αναρωτιόμαστε: Τι μέλλει γενέσθαι με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στη Νέα Τούμπα…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.