Στο χορτάρι, επιτέλους, η Α' εθνική μας

Μιχάλης Βραζιλιάνος20 Αυγούστου 2022

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Δεν πρόκειται να σας κουράσω σήμερα. Εχουμε πολλά να πούμε άλλωστε, οπότε, θα μπω με τη μία στο κυρίως θέμα μας…

Βασικά, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές, πριν βγάλει κανείς οποιαδήποτε συμπεράσματα, λαμβάνει υπόψη του κάποια δεδομένα. Επειδή λοιπόν το πρωτάθλημα της α’ εθνικής κατηγορίας μας (αυτό που οι… υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου μας ακόμη το ονομάζουν… Σούπερ Λιγκ Ουάν, δυστυχώς…), το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι περισσότερες ομάδες μας αποτελούν ερωτηματικό. Εάν εξαιρέσουμε αυτές που έπαιξαν στα Κύπελλα Ευρώπης, που ακόμη και από αυτές δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα), όλες οι υπόλοιπες θα φανερώσουν στο χορτάρι τα πρώτα δείγματα γραφής όπερ πάει να πει ότι στοιχηματικά, εννοείται πως οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί, έως και καχύποπτοι.

Σε ό,τι αφορά στο τριήμερο που ακολουθεί λοιπόν (έχει το ρεπό της η στήλη αύριο και μεθαύριο, οπότε θα δούμε και τα αυριανά αλλά και τα παιχνίδια της Δευτέρας μαζί με τα σημερινά…), θα προσπαθήσουμε με υψηλού επιπέδου αποδόσεις να «τσιμπήσουμε» ένα καλό χαρτζιλίκι, ελπίζοντας απλά ότι θα έχουμε δίπλα μας ως σύμμαχο και την παράμετρο που ακούει στο όνομα τύχη.

Ας αρχίσουμε την αναζήτησή μας όμως στο στοιχηματικό τριήμερο που ακολουθεί και τα λέμε μαζί στην εκπομπή μου «Λυκόφως» στο Metropolis 95,5, το βράδυ πλέον, στις 21:00, πάνω στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα δικά μας, τα γαλανόλευκα παιχνίδια, σας έχω ξεχωριστές προτάσεις στις κάρτες μου λίγο πιο κάτω. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε πώς θα κινηθώ με δαύτα, όπως επίσης, δείτε και τι σας έχω στα –Τips- μου… Αξίζουν της προσοχής σας τα μονά αποδεκτά.

Τips :

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα Σάββατο, είναι το Σαπεκοένσε - Μπρούσκε, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «1». Εναλλακτική επιλογή, το Κολόν Σάντα Φε -Τίγκρε, επίσης στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για αύριο Κυριακή, είναι το Παλμέιρας - Φλαμένγκο, στο «Χ», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «2» των Καριόκας, ενώ η εναλλακτική προκύπτει από το Γκρέμιο – Κρουζέιρο, στο «Χ», το οποίο οφείλετε να καλύψετε με το «Χ-1 ημίχρονο-τελικό».

*** Το «ματς της ημέρας» :

Το παιχνίδι που επέλεξα για την Δευτέρα δε, είναι το Εστουντιάντες – Ουνιόν Σάντα Φε, στο «1», το οποίο μπορείτε να καλύψετε με το «Χ» ενώ εναλλακτική εδώ, αποτελεί το Αβαί - Ιντερνασιονάλ, στο «2», το οποίο χρειάζεται μία απλή κάλυψη στο «Χ».

Προτάσεις:
ΤΡΙΑΔΑ

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ NG

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ NG

Ενδεικτικά, ποντάρω 15 metro στην τριάδα…

ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5, 16 ΣΤΗΛΕΣ

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-3 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ

Σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,50 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ (ή 3-6 ΣΥΣΤΗΜΑ, 21 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ 1-1 ΣΚΟΡ

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ 0-2 ΣΚΟΡ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0 ΣΚΟΡ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 2-0 ΣΚΟΡ

ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0 ΣΚΟΡ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0 ΣΚΟΡ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-6 σημεία, σύνολο 21 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 1

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ Χ

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ Χ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ Χ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 1,00 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ Χ

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΜΠΡΟΥΣΚΕ Χ

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΙΓΚΡΕ Χ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Χ

ΓΚΡΕΜΙΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ Χ

Πέντε μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 3-4-5 σημεία, σύνολο 16 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,70 metro τη στήλη…

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 3-4-5 ΣΥΣΤΗΜΑ, 16 ΣΤΗΛΕΣ)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ – ΚΟΥΪΑΜΠΑ 2

ΣΑΝΤΟΣ – ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ Χ

ΕΛΤΣΕ - ΑΛΜΕΡΙΑ Χ

ΧΙΡΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ Χ

ΜΑΛΑΓΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ Χ΄

Μπες και εσύ τώρα στη μεγάλη παρέα του betshow.com! Καθημερινά αναλύσεις και προτάσεις από επτά κορυφαίους tipsters!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.