Στο Χ έμειναν Λαμία και Ατρόμητος, κανένας ικανοποιημένος

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2023

Η Λαμία και ο Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 και καμία από τις δύο ομάδες δεν μένει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, καθώς ούτε οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο που θα τους ξεκολλούσε από τις τελευταίες θέσεις, αλλά ούτε οι φιλοξενούμενοι τη νίκη που θα τους έβαζε για τα καλά στο κόλπο των play-offs.

Μετά τη σημερινή ισοπαλία η Λαμία έφτασε τους 11 βαθμούς και παραμένει στην 13η θέση της βαθμολογίας της Super League 1, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 23 βαθμούς και στο -3 από τον ΝΠΣ Βόλο.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ροτάριου να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Ύστερα από απόκρουση του Σαράνοφ σε σουτ του Ρομπάιγ, ο Ροάριου πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Λαμία κατάφερε να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια, με τον Κορνέζο να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή πλευρά της εστία του Γιαννιώτη, μετά από κόρνερ του Μπεχαράνο, κάνοντας το 1-1.

Στο 82ο λεπτό ο Γκοράνοφ έκανε ένα σκληρό φάουλ, με αποτέλεσμα να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβληθεί, αφήνοντας τη Λαμία με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Λαμία: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Μπεχαράνο (74′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (74′ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς, Μανούσος (61′ Τσιλούλης), Βέργος (83′ Σιμόν).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Ερλινγκμαρκ (79′ Κωτσόπουλος), Φριντζόνσον (79′ Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84′ Τζοβάρας), Κιάρτανσον (79′ Οικονομίδης), Ροτάριου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.