«Στηρίζεται στον Πέλκα για το CHL η Φενέρ, ίσως με 15 εκ. τον πουλήσει»

Metrosport Team06 Μαΐου 2021

Ο ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε, Γιανγκίς Σαμπουντζούογλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τον Δημήτρη Πέλκα, την πορεία του στη Φενέρμπαχτσε και το ενδεχόμενο πώλησής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μάχη Μπεσικτάς-Φενέρμπαχτσε για τον τίτλο:

«Η μάχη είναι ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε είναι μεγάλο το ενδιαφέρον, αλλά η Μπεσίκτας έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα και θα κατακτήσει εκτιμώ το πρωτάθλημα».

Για την πορεία του Πέλκα:

«Όλοι είναι χαρούμενοι, κάνει πολύ καλή σεζόν ο Πέλκας. Και ο ίδιος είναι χαρούμενος. Θέλει να μείνει στη Φενέρμπαχτσε και του ταιριάζει η ομάδα, του αρέσει και δεν υπάρχει λόγος να τον πουλήσει. Δεν έχει επίσημη πρόταση για να τον πουλήσει και εκτιμώ ότι θα παραμείνει ως το τέλος του συμβολαίου του. Δεν έχει γίνει κουβέντα για τιμή πώλησης. Αν έρθει πρόταση γύρω στα 15 εκ. ευρώ πιστεύω η Φενέρμπαχτσε θα τον παραχωρήσει, γιατί θα είναι πολύ καλή προσφορά. Δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο».

Για το αν είναι στα πλάνα ενόψει Champions League:

«Ο Πέλκας είναι παίκτης που θα προσπαθήσει να στηριχθεί για το Champions League η Φενέρμπαχτσε. Είχε πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή, δεν ήταν ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον διαχειριζόταν. Ο Εμρέ Μπελόζογλου που ανέλαβε υπηρεσιακός και πιθανώς να συνεχίσει την επόμενη σεζόν, μαζί του δεν έχει πρόβλημα στον τρόπο διαχείρισής του. Δεν υπάρχει πίεση πώλησης του Πέλκα από το Financial Fair Play. Μόνο αν έρθει μια πρόταση υψηλή κοντά στα 15 εκ. ευρώ θα το σκεφτεί η Φενέρμπαχτσε να τον παραχωρήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.