Στην τετράδα του Κυπέλλου ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2023


Στα ημιτελικά του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που απέκλεισε με 3-1 εκτός έδρας στην παράταση (1-1 η κανονική διάρκεια) τον Εθνικο Γιαννιτσών (πρωτοπόρος στην ΕΠΣ Πέλλας, διεκδικεί άνοδο στη Γ΄ Εθνική, με πολύ έμπειρο ρόστερ).

 Στο γήπεδο Ν. Τραπεζούντας, ο Κώστας Γαλτσίδης έκανε κάποιες αλλαγές στο σχήμα, με ροτέισον ενόψει και του κυριακάτικου ματς στην Έδεσσα με τον Εδεσσαϊκό. 

Tο σκορ άνοιξε στο 53΄ ο Πορτοκαλάς, με σουτ σε ασίστ του Φροσύνη, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 64΄ με τον Χατζηστεφάνου, στέλνοντας την “παρτίδα” στο έξτρα ημίωρο της παράτασης. Εκεί η ομάδα του Κεραυνού με δυο γκολ σε ένα τρίλεπτο “καθάρισε” τη νίκη-πρόκριση, σε ένα ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν.

 Στο 103΄ ο νεαρός Αριστοτέλης Δαβής πέτυχε το 1-2 για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με σουτ σε ασίστ Πορτοκαλά, ενώ το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 105΄ ο Θεοδωρίδης, μετά από τη δεύτερη ασίστ του Φροσύνη. 

Σύνθεση Κεραυνού Αγγελοχωρίου: Σοϊλεμέζογλου, Σολομωνίδης, Μιχαηλίδης, Μουρατίδης, Νικολαϊδης, Ταουσάνης, Γ. Νικολίτσας, Πορτοκαλάς, Δαβής, Μόλα, Κατσιάκης. Έπαιξαν και οι Πολυζάς, Θεοδωρίδης, Μουράτι, Φροσύνης, Λιάπης, Φρονιμόπουλος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.