Στην τελική ευθεία για τον Ρέμπε

Γιώργος Καστάνης03 Ιουνίου 2020

Ο 42χρονος Γερμανός τεχνικός διευθυντής είναι μία “ανάσα” πριν από την τελική του συμφωνία με τον Δικέφαλο, καθώς οι επαφές με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και την οικογένεια Σαββίδη είναι προχωρημένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρέμπε είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά, όμως αυτό θα συμβεί μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ και όταν φυσικά επικυρωθεί το τυπικό σκέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολαφ Ρέμπε είναι ενημερωμένος για το ρόστερ της ομάδας, έχει στα χέρια του στοιχεία των παικτών και επεξεργάζεται πλήρως τα στοιχεία για να μπορέσει να αξιοποιήσει όλα τα δεδομένα, όταν έρθει η ώρα να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οσο αφορά τις διαπραγματεύσεις για τους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα γίνουν οι οριστικές συζητήσεις με τους υποψήφιους και τις ομάδες τους.

Πάντως, σε προκαταρκτικό στάδιο, έχουν γίνει κάποιες επαφές, υπό την έννοια πως βρίσκονται υπό καθεστώς παρακολούθησης και τσεκαρίσματος, παίκτες που έχουν κάνει “κλικ” στον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.