Στην Πορτογαλία συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Σλιμανί

Κωστής Παναγιώτου16 Ιουνίου 2022

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει ενεργά στη μεταγραφική αγορά και μετά τις κινήσεις του Λοντίγκιν και Γκάνεα κοιτάει να ενισχυθεί και στη γραμμή κρούσης του, με τους Πορτογάλους να συνδέουν τους "πράσινους" με τον Ισλάμ Σλιμανί.

Είναι γνωστό πως Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να διατεθεί ένα μεγάλο ποσό ώστε ο Κυπελλούχος Ελλάδας να ενισχυθεί σημαντικά στη θέση του επιθετικού και το όνομα του Αλγερινού διαθέτει όλο το πακέτο.

H πορτογαλική "O Jogo", αναφέρει πως ο 34χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, και η ομάδα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει είτε με πώληση, είτε με τη μορφή δανεισμού.

Το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι (2023), με το δημοσίευμα να τονίζει πως το "τριφύλλι" χρειάζεται να κάνει υπέρβαση για να υπογράψει ο Αλγερινό, όσο αφορά τις ετήσιες απολαβές του, ενώ το ποσό της μεταγραφής του κυμαίνεται κοντά στα στάνταρ της ελληνικής ομάδας.

Ο Σλιμανί την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 28 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας 8 τέρματα. Ο Αλγερινός έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε Σπόρτινγκ, Νιούκαστλ, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Λέστερ και Λιόν, πληρώντας τα κριτήρια που ψάχνει ο Παναθηναϊκός για ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.