Στην Πολωνία για το πρώτο του διπλό στο EuroCup ο Άρης

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην Πολωνία καθώς σήμερα το βράδυ (25/10, 21:00) θα αναμετρηθούν με την Σλασκ Βρότσλαβ έχοντας ως στόχο την πρώτη εκτός έδρας Ευρωπαϊκή νίκη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Άρης συνεχίζει στην πορεία του στο EuroCup μετά τη νίκη (1-2) κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ, μετά την οποία μετρά τρία συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε Απόλλων και Καρδίτσα.

Πλέον, άπαντες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην 4η αγωνιστικής του EuroCup, στο πλαίσιο της οποίας θα αντιμετωπίσουν την Σλασκ Βρότσλαβ (0-3). Ο Άρης έχει έξτρα κίνητρο για τη νίκη ώστε να έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ωστόσο θα αναμετρηθούν με τους Πολωνούς χωρίς τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, καθώς πριν περίπου δύο εβδομάδες είχε υποστεί ένα διάστρεμμα και παραμένει εκτός. Όμως στην αποστολή βρήσκεται η νέα προσθήκη της ομάδας, Κρις Μπάνκστον.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Σλαφτσάκης, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Καρ, Κατσίβελης, Φίλλιος, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Μπάνκστον και Γκάλινατ.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καστρίτης είπε για την επερχόμενη αναμέτρηση: «Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας, κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα, με μεγάλα κορμιά, τη Σλασκ, η οποία πάντα συναγωνίζεται σκληρά τον αντίπαλο. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα ριμπάουντ, καθώς η πολωνική ομάδα κυνηγά πολύ την κυριαρχία στον συγκεκριμένο τομέα. Την ίδια στιγμή, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και αποφασιστικοί στην επίθεση, κάτι που θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού».

Παράλληλα οι Μάριο Μάκιτς (Σλοβενία), Μάρκο Γιούρας (Σερβία) και Ντράγκαν Πόρομπιτς (Βοσνία), έχουν οριστεί να διευθύνουν την αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.