Στην καμπάνια της H&M στο Βερολίνο ο Κυρσανίδης

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2020

Η H&M παρουσίασε τη νέα αντρική Athleisure συλλογή της στο Βερολίνο στις 5 Φεβρουαρίου, μέσα από ένα exclusive event για περισσότερους από 200 καλεσμένους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, σε συνδιοργάνωση με το περιοδικό INDIE, στο χώρο Uferstudios. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό performance από το ολλανδικό breakdance γκρουπ “The Ruggeds”, καθώς και χορευτικά DJ set. Η βραδιά έκλεισε με μια εμφάνιση-έκπληξη από τον Kelvyn Colt, καλλιτέχνη-φαινόμενο της ραπ μουσικής σκηνής.

Στην καμπάνια της συλλογής H&M Athleisure πρωταγωνιστεί ένα δυνατό καστ προσωπικοτήτων, όπως free runner αθλητές, breakdance χορευτές και επαγγελματίες πολεμικών τεχνών. Ανάμεσά τους ο Έλληνας free runner Δημήτρης DK Κυρσανίδης, ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Freestyle στο Παγκόσμιο Κύπελλο παρκούρ που διεξήχθη στην Χιροσίμα το 2019. O 25χρονος αθλητής έδωσε το παρών στο λανσάρισμα της συλλογής στο Βερολίνο, ντυμένος με total outfit από τη συλλογή Η&Μ Athleisure.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το λανσάρισμα της H&M Athleisure συλλογής στο Βερολίνο, μια πόλη που ξεχωρίζει για την street-style κουλτούρα και τις underground επιρροές της, παρέα με μια μοναδική ομάδα καλλιτεχνών και αθλητών, ορισμένοι από τους οποίους πρωταγωνιστούν και στην καμπάνια. Η συλλογή είναι σύγχρονη και επίκαιρη, με ένα χαλαρό αθλητικό streetwear ύφος που μπορεί να φορεθεί εύκολα με πολλά διαφορετικά στυλ» αναφέρει ο Ross Lydon, Επικεφαλής Σχεδίασης του Αντρικού τμήματος της H&M.

Η συλλογή περιλαμβάνει μια γκάμα από πανωφόρια, τοπ, φόρμες παντελόνια και αξεσουάρ για άντρες και θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήμα σε όλο τον κόσμο, καθώς και online μέσα από το hm.com, από τις 6 Φεβρουαρίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.