«Απέτυχε στην Χάντερσφιλντ ο Ρέμπε, δεν είχε καλές σχέσεις με τους δημοσιογράφους»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2020

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την κίνησή του να φέρει τον Όλαφ Ρέμπε στη θέση του τεχνικού διευθυντή πριν ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, με τον Γερμανό να παίρνει τα ηνία από τον προκάτοχό του, Μάριο Μπράνκο. 

Για το νέο τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο αναλυτής της Χάντερσφιλντ, Στίβεν Τσίκεν, καθώς ο Ρέμπε στο παρελθόν είχε περάσει από την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ήταν πετυχημένο το πέρασμα του Ρέμπε στην Χάντερσφιλντ:

«Ήταν ένα μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, ασχολήθηκε με μεταγραφές, όμως οι επιλογές του δεν ήταν καλές, καθώς πολλοί παίκτες έφυγαν. Δεν λέω ότι έφταιγε σε όλα, αλλά εκείνη τη σεζόν έφυγε ο προπονητής, στελέχη του συλλόγου, αλλά έγινε το θαύμα και ο σύλλογος μπόρεσε και ανέβηκε κατηγορία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιες μεταγραφές πολλά υποσχόμενες, δεν άφησαν κάτι καλό στην ομάδα. Ο Ρέμπε ήταν πάντα πίσω από τη σκηνή, έδωσε μόνο 2-3 συνεντεύξεις στην επίσημη σελίδα της Χάντερσφιλντ και δεν τα είχε καλά με τους ρεπόρτερ».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να βρω έναν λόγο για να μην είναι επιτυχημένος στην Ελλάδα. Έχει επαφές με όλα τα κλαμπ της Ευρώπης και αυτό θα βοηθήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.