Στήλες Real Player

«Real player»: Στην Ελλάδα κερδίζουν οι ενδιαφερόμενοι

Γρηγόρης Κόκκινος13 Απριλίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και μετά τις νίκες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού έδωσαν μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αφού πλέον έστω και θεωρητικά οι διεκδικητές είναι τέσσερις. Και λέω θεωρητικά γιατί σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν οι ομάδες κάποιοι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες αρκεί να το δείξουν στο γήπεδο. Στην ουρά δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν θα τα καταφέρει και οι λόγοι είναι πολλοί . Το ποιος θα τον ακολουθήσει είναι το μεγάλο ερώτημα που θα απαντηθεί εν μέρει από το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναιτωλικό. 

Ο Πανσερραϊκός για ένα ακόμη παιχνίδι έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη αφού δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Ατρόμητο στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο ΟΦΗ δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον ΠΑΣ με 4-0 και να απομακρυνθεί κι άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις. Θα ρισκάρω στην ισοπαλία Ο Βόλος νίκησε στο Αγρίνιο με 0-1 τον Παναιτωλικό χωρίς να είναι καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε σπουδαίο τρίποντο. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο φινάλε τον Πανσερραϊκό σε 1-1 και δεν κινδυνεύει να πέσει κατηγορία. Εκτιμώ ότι ο Βόλος το θέλει και μπορεί να το πάρει. 

Η Τορίνο το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έμπολι αφού έχασε με 3-2 και μαζί την ευκαιρία να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Η Γιουβέντους συνεχίζει να μην είναι καλά και ας νίκησε την Φιορεντίνα με 1-0. Κρατάω τον άσσο. Η Σασσουόλο τελείωσε για μένα μετά την αυτοκτονία της στο παιχνίδι με την Σαρλεριτάνα αφού προηγήθηκε με 0-2 και έφυγε από το γήπεδο με μόλις ένα βαθμό μετά το τελικό 2-2. Η Μίλαν νίκησε την Λέτσε με 3-0 και θα είναι δεύτερη στην τελική βαθμολογία. Διπλό 

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 0-2 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος μετά τα υπόλοιπα αποτελέσματα αν και στην άμυνα δείχνει προβλήματα. Η Λαμία έχασε εύκολα με 1-5 από τον Ολυμπιακό αλλά βρίσκει τον τρόπο να πετυχαίνει γκολ. Η Λυών έκανε ένα τρομερό δεύτερο ημίχρονο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ναντ και επικράτησε με 1-3 αλλά δεν προλαβαίνει να βγει στην Ευρώπη. 

Η Μπρεστ νίκησε μεν την Μετς με 4-3 αλλά ήταν πολύ κακή στην άμυνα αν και δεν το συνηθίζει. Οι φιλοξενούμενοι με έχουν πληρώσει πολλές φορές. Διπλό Η Ουντινέζε το πάλεψε με την Ίντερ αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του Μιλάνου με γκολ στις καθυστερήσεις γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. 

Η Ρόμα νίκησε δύσκολα την Λάτσιο με 1-0 και είχε και παιχνίδι την Πέμπτη με την Μίλαν για την Ευρώπη. Δύσκολο μεν διπλό δε. 

Η Οσασούνα μπορεί να νίκησε με 0-3 την Αλμερία αλλά ήταν πιο ουσιαστική από την αντίπαλο της που έχει υποβιβαστεί και σίγουρα δεν έχει καλή ψυχολογία. Η Βαλένθια μπορεί να νίκησε με 0-1 την πεσμένη Γρανάδα με 0-1 δεν έπεισε όμως ότι μπορεί να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Άσσο το βλέπω 

To be continued…….

Πρώτη πρόταση 

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΜΙΛΑΝ 2 

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΡΟΜΑ 2 

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 

Δεύτερη πρόταση 

ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ 1 

ΛΥΩΝ – ΜΠΡΕΣΤ 2 

Τρίτη πρόταση ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ – ΟΦΗ Χ 

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.