Με τα... σκυλιά της Δαλματίας: Στην Ακρόπολη ο «Νόλε» για τον 101ο τίτλο

Απόστολος Συρανίδης11 Νοεμβρίου 2025

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ήθελε να πανηγυρίσει το 101ο του τρόπαιο ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ένας ζωντανός θρύλος του τένις. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι το τουρνουά έγινε επί ελληνικού εδάφους.

Το 250αρι τουρνουά Hellenic Championship κατέκτησε ο Σέρβος, ο οποίος αν και αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ, ή Telekom Center Athens, είχε και στο ΣΕΦ υποστηρικτές, καθώς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, στο οποίο ήταν παρών, υπήρξαν Σέρβοι με τα αρχικά «NOLE GOAT» στην μπλούζα τους. Δηλαδή, Νόλε ο καλύτερος όλων των εποχών.

Ο Σέρβος τενίστας πήρε το τρόπαιό του, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, όπου φωτογραφήθηκε με φόντο τον Ναό της Αθηνάς Νίκης, προσθέτοντας μάλιστα με χιούμορ σκυλιά Δαλματίας στη φωτογραφία, έναν ευρηματικό τρόπο να γιορτάσει τους 101 τίτλους που έχει πλέον στο ενεργητικό του. Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει πίσω του το Ηρώδειο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.