Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς!

Χάρης Εμμανουηλίδης17 Ιουλίου 2021

Στον Διεθνή Αερολιμένα Θεσσαλονίκης αφίχθη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς, το μεσημέρι του Σαββάτου, δείχνοντας έτοιμος για το επόμενο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα που θα τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης με τη μορφή δανεισμού από την Πάρμα με την μορφή δανεισμού, όπως αποκάλυψε το Metrosport.gr για τα επόμενα δύο έτη.

Ο δυναμικός μέσος με πλούσια εμπειρία στα ιταλικά γήπεδα αναμένεται να αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Τέιλορ και Ολιβέιρα, προσθέτοντας στοιχεία που έλειπαν από τη «μηχανή» του Ραζβάν Λουτσέσκου με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι των Θεσσαλονικέων με τον έμπειρο μέσο έχουν ανταλλάξει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ενώ αυτό που απομένει είναι ο ίδιος να παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα από τον Δικέφαλο.

Ο Σλοβένος χαφ - που θα αμοίβεται με ένα ποσό το οποίο θα ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ - αναμένεται εντός της ημέρας να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αφότου πάρει μια... γεύση από Θεσσαλονίκη, την Κυριακή θα αναχωρήσει για το Άπελντοορν της Ολλανδίας εκεί όπου διεξάγεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Το Metrosport.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και σας μεταφέρει φωτογραφίες και βίντεο από την άφιξη του , Γιασμίν Κούρτιτς:










Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.