Στη σχέση ΠΑΟΚ-Πασχαλάκη αρμόζει μία μόνο λέξη: Σεβασμός!

Κώστας Πετρωτός19 Μαΐου 2022

Το χειροκρότημα και η υπόκλισή του προς την κερκίδα μετά το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως και η ανάρτησή του για last dance, φανερώνουν μάλλον ότι στο μυαλό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έχει ξεκαθαρίσει η απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, οι πληροφορίες τον θέλουν να μην έχει αποφασίσει ακόμη για το ποια από τις προτάσεις που έχει στα χέρια του θα αποδεχθεί και θα υπογράψει, όμως, δεν φαίνεται ότι μπαίνει κάποια δεύτερη σκέψη για ΠΑΟΚ και το παράδοξο είναι ότι δεν έχει καταγραφεί καμία αναλυτική συζήτηση μεταξύ της ΠΑΕ και του Έλληνα διεθνή για νέο συμβόλαιο και αυτό δημιουργεί μία υποχρέωση μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Ζοσέ Μπότο να καλέσει σε μία αναλυτική συζήτηση τον υψηλόσωμο πορτιέρε για αν εξαντληθεί κάθε περιθώριο παραμονής με βάση τα «θέλω» και των δύο πλευρών.

Με απλά λόγια, ο επίσημος ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει στην πράξη ότι αυτή η σχέση, είτε συνεχιστεί, είτε ολοκληρωθεί, διέπεται από σεβασμό. Μόνο αυτό αρμόζει σε έναν τερματοφύλακα που επί πέντε χρόνια έχει γράψει ιστορία με τον ΠΑΟΚ, κατακτώντας τρία Κύπελλα (μακάρι να γίνουν τέσσερα το Σάββατο), ένα πρωτάθλημα και έχοντας καταγράψει σημαντικές ευρωπαϊκές βραδιές.

Ας μην ξεχνάμε και τα ρεκόρ του:

Αγωνίστηκε φέτος σε 54 από τα 58 παιχνίδια του ΠΑΟΚ, σπάζοντας το ρεκόρ του Σαλπιγγίδη με 53/54 διαθέσιμα τη σεζόν 2010-11. Συνολικά μετρά φέτος 4.920 αγωνιστικά λεπτά, στα οποία έχει δεχθεί 47 γκολ ενώ σε 20 παιχνίδια έχει κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Αντίστοιχα, το 2010-11, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είχε 4.162 λεπτά συμμετοχής με 12 γκολ και 6 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.