Συγκλονιστική μαρτυρία: «Στη Μαδρίτη βάζουν νεκρούς στο παγοδρόμιο»

Metrosport Team03 Απριλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γκόλιας, κάτοικος Ισπανίας (στην Καταλονία) και  μετέφερε την εμπειρία του απ' όσα συμβαίνουν στη χώρα της Ιβηρικής και τους λόγους που ο κορωνοϊός έχει εξαπλωθεί τόσο πολύ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο Metropolis 95.5:

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία: «Στην Ισπανία έχουμε  τραγωδίαΣτην Καταλονία ο στρατός βοηθάει στην ταφή, μαζεύουν τα πτώματα σε ένα τεράστιο χώρο πάρκινγκ, ενώ στην Μαδρίτη χρησιμοποιούν παγοδρόμια για τους νεκρούς. Υπάρχουν και φαινόμενα αισχροκέρδειας. Δίνονται μέχρι και 4200 ευρώ για κηδείες. Και τώρα η κυβέρνηση λέει να κατατίθενται τα τιμολόγια μαζί με τις καταγγελίες. Εγώ βλέπω την Ελλάδα ότι το έχει διαχειριστεί καλύτερα και αυτό αποτυπώνεται και στον διεθνή τύπο».

Για το τι έφταιξε για όλο αυτό: «Η κυβέρνηση της Ισπανίας δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις. Όταν έρχεται ο στρατός για να καθαρίσει τους χώρους εδώ, τους κατηγορούν ότι έρχονται για να κάνουν κατάληψη στην Καταλονία. Στην ημέρα της γυναίκας οι δρόμοι γέμισαν γιατί η γυναίκα του Ιγκλέσιας είναι πρόεδρος του κινήματος των φεμινιστών και ήθελε να διαδηλώσει. Εδώ από την τηλεόραση έχουν δώσει 100 δισεκατομμύρια και στην πραγματικότητα δεν έχουν δώσει τίποτα. Εχουμε βάλει τους εργαζόμενους σε καθεστώς αναστολής εργασίας και δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.