Έξαλλοι στη Φενέρ με τον Παναθηναϊκό - Διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2026

Διαμαρτυρία της Φενέρμπαχτσε στην Ευρωλίγκα προκάλεσαν τα όσα έλαβαν χώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τους Τούρκους και τη σύρραξη στο φινάλε της αναμέτρησης στο "Telekom Center", που προκάλεσε ο Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν αυτός που που έκρινε τη ροή της αναμέτρησης με το νικητήριο καλάθι του στο φινάλε του αγώνα , ένα καλάθι που μετά την επίτευξη του προκάλεσε μία γενική σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο.

Το... εντυπωσιακό είναι πως παρά την ένταση που προκλήθηκε από τον παίκτη των φιλοξενούμενων και όπως έγραψε το μέλος του ΔΣ της ομάδας, Τσεμ Τσιριτσι, η Φενέρ θα προβεί σε διαμαρτυρία στη διοργανώτρια αρχή.

«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας· όλοι οι παίκτες μας είναι καλά. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε καταθέσει τις διαμαρτυρίες μας σχετικά με όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», ανέφερε ο Τσιριτσί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.