Στέργιος Φωτόπουλος: «Έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την Γρανάδα ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2020

Ο γνωστός Έλληνας γυμναστής που ζει στην Ισπανία, φιλοξενήθηκε στο METROPOLIS 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα», τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ και να μείνει συγκετρωμένος άμα θέλει να πάρει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του

Υπάρχει προοπτική αναβολής των επαγγελματικών πρωταθλημάτων στην Ισπανία:

«Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο διότι δεν υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες, οπότε δεν νομίζω πως κινδυνεύει το ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο».

Για την Γρανάδα: «Είναι μια ομάδα που ανοίκει στον ίδιο όμιλο με την Ουντινέζε και την Γουότφορντ. Δεν είναι καν στην μέση της βαθμολογίας παραδοσιακά. Είναι τυχαία στην τρίτη θέση και κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό. Βέβαια, όποια θέσει και αν κατακτήσει θα είναι κέρδος. Όσο αναφορά το αγωνιστικό, είναι μια πολύ γρήγορη και τεχνική ομάδα και τα παιχνίδια τα κυνηγάει μέχρι το τέλος. Αυτό πιστεύω θα γίνει και σήμερα. Θα δούμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθήσει πολύ ο ΠΑΟΚ και να είναι συγκεντρωμένος. Έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία από την Γρανάδα, αλλά οι Ισπανοί αγωνίζονται στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο μαζί με το Αγγλικό. Είναι τελείως διαφορετικός ο ρυθμός των αγώνων όπως και η ένταση των προπονήσεων. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα ισοζύγιο ποιότητας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.