Στέλνει μήνυμα στον Ολυμπιακό

Γιώργος Ζαΐρης17 Απριλίου 2022

Διπλό... πίεσης στους ερυθρόλευκους θέλει σήμερα ο Δικέφαλος στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Αρη.

 Ο ΠΑΟΚ θέλει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες που έχει για τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και η νίκη είναι μονόδρομος αν σκεφτούμε πως σήμερα οι ερυθρόλευκοι παίζουν στη Λεωφόρο. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ στους επτά αγώνες που απομένουν θέλει να συγκεντρώσει όσο το περισσότερους βαθμούς και για αυτό ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου πηγαίνει στην άκρη. 

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» αν και η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ από τη στιγμή που έπεσε μαχόμενος απέναντι στην Μαρσέιγ δεν πηγαίνει με κακή ψυχολογία στον σημερινό αγώνα απέναντι στους κίτρινους. Λαβωμένος; Ναι από τη στιγμή που ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι εκτός όπως και ο Ελ Καντουρί. Υπάρχουν όμως και παίκτες που είναι ξεκούραστοι και έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι όπως ο Βαρέλα με τον Μιχάι αλλά και ο Σάστρε. 

Δεν έπαιξε επίσης ενενηντάλεπτο την Πέμπτη ο Σίντκλεϊ όπως και ο Μιτρίτσα που επίσης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα τη στιγμή που ο Πορτογάλος διαιτητής θα σφυρίζει την έναρξη της αναμέτρησης. Φυσικά υπάρχουν και οι σταθερές που δεν μπορούν να αλλάξουν παρά τα συνεχόμενα ματς. Σε ένα πιθανό σχήμα ο Πασχαλάκης είναι ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια ενώ δεν θα είναι έκπληξη αν ο συνεπής Λύρατζης διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα με τον Σάστρε να μένει στον πάγκο. 

Σίγουρος για το κέντρο της άμυνας είναι ο Φερνάντο Βαρέλα που θα έχει δίπλα του τον Ενέα Μιχάι αν ο Λουτσέσκου αποφασίσει να ξεκουράσει και τον Ινγκασον εκτός από τον Βαρέλα. Μπροστά τους θα είναι σίγουρα ο Χάρης Τσιγγάρας και πιθανώς δίπλα στον Σβαμπ με τον Κούρτιτς να παίρνει ανάσες.

 Ο Αουγκούστο διατηρεί τη θέση του πιο μπροστά με τον Μιτρίτσα στα αριστερά της επίθεσης και τον Ακπομ στην κορυφή έχοντας στα δεξιά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ολα τα παραπάνω με την απαραίτητη υποσημείωση πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου χθες με το τέλος της προπόνησης δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.