Στέλιος Κίτσιου: Η ΑΕΚ και η... «Ιθάκη» του!

Χάρης Εμμανουηλίδης02 Ιουνίου 2021

Το όνομα του Στέλιου Κίτσιου φιγουράρει στο ρεπορτάζ της «Ένωσης» αλλά τι ισχύει στην πραγματικότητα;

Ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει μία από τις πιο γεμάτες ποδοσφαιρικές του χρονιές και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ εντός αγωνιστικών χώρων. 30 συμμετοχές, 5 ασίστ και ένα γκολ για τον Έλληνα ακραίο αμυντικό που βλέπει το όνομα του να βρίσκεται στο εν Ελλάδι ρεπορτάζ με φόντο την ΑΕΚ, η οποία μετά την πρόσληψη του Μιλόγεβιτς για την τεχνική της ηγεσία, αναζητά τους παίκτες που θα στελεχώσουν το πρότζεκτ του Σέρβου τεχνικού.

Πως έχουν όμως τα δεδομένα; Ο 27χρονος ακραίος οπισθοφύλακας, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Άνκαραγκιουτζου, μέχρι τον Ιούνιο του 2022 ειδικότερα και από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα έχει τη δυνατότητα να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα. Τι προτεραιότητες έχει ο ίδιος ο παίκτης; Ο Έλληνας μπακ, έχει σε πρώτο πλάνο την παραμονή του στη γειτονική χώρα, καθώς φαίνεται πως έχει βρει την «Ιθάκη» του, ενώ σε δεύτερο πλάνο έρχεται η προοπτική της κεντρικής Ευρώπης, ας μην ξεχνάμε και την παρουσία του στο Βέλγιο και την Σιντ Τρούιντεν, με την οποία κατέγραψε 37 συμμετοχές και δύο ασίστ.

Τον δικό τους ρόλο θα παίξουν και οι οικονομικές απαιτήσεις των Τούρκων, καθώς ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, θεωρείται βασικό στέλεχος της ομάδας -έχοντας βρεθεί πολλές φορές στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής- και δεν σκοπεύουν να τον... χαρίσουν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.