Σταύρος Παγωνίδης: «Έπαιξα 20 ευρώ στην κατάκτηση του Conference- Θα ήταν φανταστικό να γνωρίσω Λουτσέσκου και παίκτες»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στέργιος Παγωνίδης, ο αθλητής πόλος που βούτηξε και έπιασε τον Τίμιο σταυρό στον Θερμαϊκό. Ο νεαρός μίλησε για την «τακτική» που ακολούθησε προκειμένου να είναι αυτός που θα πιάσει τον σταυρό, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην ευχή που έκανε για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ από τον ΠΑΟΚ. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Ευλογία να έχουμε όλοι μας, όχι μόνο εγώ. Όσο για την ευχή μου να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το ευρωπαϊκό, είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω θα πραγματοποιηθεί. Το πίστευα από την αρχή της χρονιάς, το έχω παίξει και 20 ευρώ.

Μιλώντας για εκείνον και την ενασχόλησή του με το πόλο, είπε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι αθλητής στον Φοίβο,  στην Α2 κατηγορία. Είμαστε μια ομάδα χωρίς μεγάλη στήριξη, είμαστε κυρίως μικρά παιδιά από τις ακαδημίες που καταβάλουμε σκληρή δουλειά και προπόνηση. Φέτος στη Α2 έχουμε 2/4 νίκες, τα πάμε πολύ καλά.  Εγώ θα ήθελα να παίξω σε κορυφαίο επίπεδο στο πόλο και να πετύχω με το μαθηματικό, να γίνω επιστήμονας. 

Για το αν είχε σκεφτεί τα όσα ευχήθηκε: «Προσχεδιασμένο δεν ήταν και ούτε φανταστικά ότι θα γίνει τόσος ντόρος. Εκείνη τη στιγμή αυτό ένιωσα και αυτό είπα. Το πιστεύω και μέσα μου και αυτό θέλω, όπως κάθε ΠΑΟΚτσής, να πάρει δηλαδή η ομάδα τον ευρωπαϊκό τίτλο».

Για το αν ο ίδιος πηγαίνει φέτος στην Τούμπα: «Φέτος πηγαίνω λιγότερο λόγω προπονήσεων και μαθημάτων, αλλά πηγαίνω σε πολλά παιχνίδια στην Τούμπα. Δεν μπόρεσα να πάω με την Άιντραχτ δεν βρήκα εισιτήριο. Με την Ελσίνκι και με την Αμπερντίν ήμουν εκεί, πήγα και σε μερικά παιχνίδια του πρωταθλήματος, Θα ήταν φανταστικό αν γνώριζα από κοντά τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του».

Για το αν έχει ξαναβουτήξει για τον Τίμιο Σταυρό: «Στον θερμαικό  βουτάω πρώτη φορά, πέρυσι είχα βουτήξει σε μια μικρή πισίνα. Πέρυσι το είχε πάρει ο αδερφός μου. Είναι και αυτός αθλητής, όλη στην οικογένεια ΠΑΟΚ είμαστε.

Υπήρχαν και πολλοί γρήγοροί κολυμβητές αλλά είχα μια μικρή διαφορά. Ήταν και ο Μιχάλης ανάμεσά μας που το κέρδισε 18 φορές. Το πλεονέκτημά μου είναι ότι πηγαίνω πόλο και κολυμπάω γρήγορα. Ήμουν συγκεντρωμένος το πότε θα πει ο παπάς το εν Ιορδάνη για να βουτήξω. Το νερό ήταν κρύο τέτοια εποχή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.