Σταθόπουλος: «Πιο ομάδα ο ΠΑΟΚ - Χρειάζεται δουλειά στην ομοιογένεια ο Άρης»

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός, ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ αλλά και του Άρη, επισημαίνοντας τα σημεία υπεροχής στο ρόστερ του Δικεφάλου, αλλά και την διαχείριση των δύο προπονητών των ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τις διαφορές ομοιογένειας των δύο ομάδων: «Σημαντική η διαφορά της ομοιογένειας μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη και αυτό δίνει ένα πλεονέκτημα στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι πιο... «ομάδα». Από την άλλη πλευρά ο Μάντζιος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, βλέπει διαφορετικά τα 8/11 της ενδεκάδας του, έχοντας όμως και εξωγενείς παράγοντες με τραυματισμούς».

Για να προσθέσει αναφορικά με τον ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου φτιάχνει ομάδα συνόλου και δεν προσαρμόζεται πάνω σε έναν ποδοσφαιριστή, προσθέτοντας ποικιλία στο παιχνίδι του, προσθέτοντας ταχύτητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας. Ο Σβαμπ είναι ο ποδοσφαιριστής που προσφέρει χρήσιμα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας».

Ενώ για τον Άρη, υπογράμμισε: «Ο Άρης χρειάζεται χρόνο, όσο δεν υπάρχει ένας κορμός, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δημιουργηθεί η ομοιογένεια του ρόστερ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.