Σταθόπουλος: «Πετυχημένη η σεζόν για τον Άρη, να μείνει ο Μάντζιος»

Metrosport Team13 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής χαρακτήρισε πετυχημένη τη σεζόν για τον Άρη παρά τη βαθμολογική υποχώρηση στα πλέι οφ.

Επίσης υποστήριξε ότι οι κιτρινόμαυροι πρέπει να συνεχίσουν με τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική τους ηγεσία.

Mεταξύ άλλων, ο Στάθης Σταθόπουλος:

Για την πτώση του Αρη στα πλέι οφ: «Οι αριθμοί δείχνουν κάτι τέτοιο. Όμως στόχος της ομάδας ποιος είναι; Αν είναι η Ευρώπη, τον πέτυχε. Άλλο ο οπαδός του Άρη που μπορεί να θέλει μια συγκεκριμένη θέση. Είναι μια πολύ πετυχημένη χρονιά από τη στιγμή που ο Άρης βγήκε στην Ευρώπη».

Για τους λόγους της υποχώρησης του Άρη: «Αυτό το ξέρουν στα αποδυτήρια. Ίσως η κούραση, ίσως ότι πέτυχαν ένα στόχο. Στο χθεσινό ματς ήταν πολύ άστοχος, μπορούσε να πέτυχει ένα γκολ. Αν εξαιρέσουμε το φάουλ του Γκάμα όλα τα άλλα είτε πήγαν πάνω στον Διούδη είτε άουτ από κοντά».

Για το θέμα Μήτρογλου και την κόντρα με Μάντζιο: «Εγώ είμαι υπέρ του προπονητή. Έχει δίκιο και ο ποδοσφαιριστής που έρχεται από αποχή. Οι μεταγραφές Δεκεμβρίου δύσκολα πετυχαίνουν αν δεν είναι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Ο Άρης ήθελε τους βαθμούς κάθε Κυριακή, ο Μήτρογλου δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Υπάρχει και ο κορωνοϊός. Δεν υπάρχει χρόνος και για φιλικά παιχνίδια ώστε να μπορέσει να αποκτήσει ρυθμό. Δεν λέω ότι ήταν λάθος η κίνηση για την απόκτησή του άλλα είχε ρίσκο. Είχαν ανάγκη στον Άρη για εύκολο γκολ άλλα δεν νομίζω φταίει ή η μια ή η άλλη πλευρά. Και ο Τσόλακ ήρθε στον ΠΑΟΚ και τελικά δεν πέτυχε».

Για το δίλημμα Μπαράλες ή Μήτρογλου: «Δε θα μειώσουμε επαγγελματικά τον Μήτρογλου. Πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη και σκόρερ. Το θέμα ήταν ο ρυθμός. Στον Άρη πίστεψαν ότι αυτή η επιλογή ήταν η καλύτερη».

Για το αν ο Μάντζιος πρέπει να παραμείνει στον Άρη: «Συμφωνώ. Είναι ο μόνος Έλληνας προπονητής στην εξάδα. Θυμηθείτε σε τι κατάσταση πήρε την ομάδα, τη σταθεροποίησε και την κράτησε στη 2η θέση σε όλο το πρωτάθλημα. Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα προπονητή. Δεν έχουν την ίδια στήριξη από τις διοικήσεις. Έχουν πολύ λιγότερη στήριξη από ότι οι ξένοι που πολλοί έρχονται στην Ελλάδα και αποτυγχάνουν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές. Στον Άρη παίζουν μόνο ο Δεληζήσης και ο Μάνος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.