Σταθόπουλος: «Μπορεί να ξεκινήσουν μαζί Ελ Καντουρί και Τσιγγάρας»

Metrosport Team13 Απριλίου 2022

Ο προπονητής Στάθης Σταθόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το δίλημμα ανάμεσα σε Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρη Τσιγγάρα για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Κούρτιτς στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ (14/4, 22:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ποιος θα ξεκινήσει το ξέρει καλύτερα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με βάση την εικόνα που έχουν οι ποδοσφαιριστές τις τελευταίες μέρες γνωρίζει πολύ καλύτερα ποιον θα επιλέξει. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη στον αυριανό αγώνα (14/4), σε ένα παιχνίδι τέτοιο και στη φάση που έχει βρεθεί το ρίσκο αξίζει, γιατί να αφιερώσει ένα ημίχρονο να δει πως κυλάει ο αγώνας και μετά πιθανότατα να λέμε πως χάθηκε ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία όταν η τριάδα στο κέντρο ήταν Τσιγγάρας, Κούρτιτς και Αουγκούστο.

Τα τρεξίματα αυτών των παιδιών βοήθησαν στην ανασταλτική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Με τον Αουγκούστο στη θέση του Τσιγγάρα και τον Ελ Καντουρί πστη θέση του Βραζιλιάνου δίνει ένα πλεονέκτημα εκτελεστικό και καλύτερης κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά έχει και ένα παίκτη που μπορεί να εκτελέσει καλύτερα. 

Άρα να επιτευχθεί ένα γκολ σημειώνει περισσότερες πιθανότητες με αυτή τη σύνθεση. Βέβαια, εξαρτάται και από την υπόλοιπη σύνθεση της ομάδας. Το θέμα είναι ο χώρος που θα κινείται πλέον ο Μπίσεσβαρ. Πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός ευθύνης και στο επιθετικό και στο αμυντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Η Μαρσέιγ έχει πολύ καλύτερο ρυθμό σε σχέση με αυτό που έχει ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, χρειάζονται τρεξίματα. Άρα πρέπει να βρεθεί μια καλή χημεία μεταξύ Ελ Καντουρί και Μπίσεσβαρ στο ανασταλτικό κομμάτι.

Το γκολ μπορεί να έρθει και με τον Τσιγγάρα στη βασική ενδεκάδα. Μπορεί να ξεκινήσει ο Ελ Καντουρί αντί του Μπίσεσβαρ.  Στο ερώτημα ή ο Τσιγγάρας ή ο Ελ Καντουρί εγώ λέω και οι δύο μέσα. Μετά πάει το ερώτημα Ελ Καντουρί ή Μπίσεσβαρ». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.