Σταθόπουλος: «Ο Πετρούνιας ήταν καταπληκτικός αν και ένα μήνα χωρίς προπονήσεις»

Metrosport Team03 Αυγούστου 2021

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την απόδοση του Λευτέρη Πετρούνια και το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Θανάσης Σταθόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έκανα ένα καταπληκτικό πρόγραμμα. Έπρεπε να πάρει τη δεύτερη θέση αλλά το αποφασίζουν οι κριτές αυτό. Είμαι ευχαριστημένοι. Σήκωσε την ελληνική σημαία και πάλι ψηλά. Είναι ένας μεγάλος αθλητής και έχει πολλά να δώσει. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η κορωνίδα ενός αθλητή. Όλοι τους θέλουν ένα μετάλλιο. 

Ο Λευτέρης πέρασε ένα δύσκολο δρόμο καθώς τραυματίστηκε. Δεν θα το έκαναν όλοι. Είχε ψυχική πίεση αλλά είναι γεννημένος για τα δύσκολα. Θέλω να το χαρεί και μετά θα τον πάρω τηλέφωνο. Θα γιορτάσουνε μαζί με τον Τεντόγλου για τα μετάλλια που πήραν. 

Ήταν ενα και βάλε μήνα χωρίς προπονήσεις. Μας έκανε ζημιά όλο αυτό. Όταν δεν κάνεις προπονήσεις είναι δύσκολο καθώς είναι αθλήματα της επανάληψης. Το ότι πήρε χάλκινο, είναι θετικό και θα μπει με όρεξη στους επόμενους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πετρόπουλο που μας έλυσε ένα πρόβλημα στη Μίκρα σχετική με την ψύξη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.