Στάνκοβιτς: «Θα έπρεπε να είμαστε πιο δολοφονικοί μετά το 0-1»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2022

«Θα έπρεπε να είμαστε πιο δολοφονικοί μετά το 0-1», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-1) στο ΟΑΚΑ, ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Τσίτσαν Στάνκοβιτς. 

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από εμάς, ειδικά στο β’ ημίχρονο, εμείς δεν πρέπει να παίζουμε έτσι, ειδικά όπως παίξαμε στο β’ ημίχρονο στην έδρα μας αλλιώς δεν θα έχουμε καμία τύχη στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο α’ ημίχρονο προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό ωστόσο, δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε να είμαστε όταν πλησιάζαμε προς την περιοχή του ΠΑΟΚ».

Στην ερώτηση ποιά θα έπρεπε να είναι η αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 0-1, απάντησε. «Θα έπρεπε να ήμασταν πιο δολοφονικοί, δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0-1 μέχρι το τέλος».

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ στα play off. «Αν παίζουμε όπως παίξαμε στο β' ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να πετύχουμε τον στόχο μας, αν παίξουμε όπως στη Λεωφόρο τότε έχουμε σοβαρές πιθανότητες να τα καταφέρουμε».

Για το ντεμπούτο του Κριχόβιακ. «Είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει φανεί ακόμη και με την Εθνική Πολωνίας Φάνηκε από την πρώτη του παρουσία πόσο ήρεμος είναι με την μπάλα και θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει στη συνέχεια όπου πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.