Στάμος: «Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πανηγυρίζει με αυτή την απόφαση»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2020

Ο νομικός, Μάκης Στάμος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την απόφαση που έβγαλε το διοικητικό εφετείο πως δεν είναι δεσμευτική η εισήγηση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο κόσμος είναι μπερδεμένος με τα νομικά. Δε συμφωνώ με τον κ. Μπαλτάκο. Ο Γεραπετρίτης είπε πως ό,τι αποδείχθηκε, αποδείχθηκε. Το δικαστήριο όμως μπορεί να εξετάσει την νομική υπαγωγή, είπε. Άρα αυτό σημαίνει ότι όποια πραγματικά περιστατικά δέχτηκε η ΕΕΑ θα τα εξετάσει και η Εφέσεων για το αν υπάγονται στο νόμο. Άρα αυτό είναι εναντίον μας, διότι ενώ δεν αποδείχθηκε τίποτα και υπήρξε μια γελοία πιθανολόγηση, ο Γεραπετρίτης λέει ότι αυτό δεν εξετάζεται. Αυτό θεωρείται δεδομένο. Δεν είναι πως το δικαστήριο θα εξετάσει όλη την υπόθεση εκ νέου, αλλά αν αυτό που αποδείχθηκαν υπάγονται στο νόμο».

«Ο ΠΑΟΚ έκανε 2 προσφυγές, μία για να ακυρώσει την απόφαση της ΕΕΑ η οποία δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, κακώς, διότι έπρεπε να έχει οριστεί η δικάσιμος. Μετά ζήτησαν προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο για να ανασταλεί η απόφαση, αυτό λοιπόν δεν έγινε δεκτό. Ο ΠΑΟΚ με αυτή την απόφαση δεν πρέπει να πανηγυρίζει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.