Σταματόπουλος: «Αξέχαστο το ντέρμπι κόντρα στον ΟΣΦΠ με τα ψάρια»

Metrosport Team19 Μαΐου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής Γιώτης Σταματόπουλος. Ο άλλοτε συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Όλαφ Ρέμπε, με δεδομένη τη μακρά θητεία του και τις παραστάσεις του από το γερμανικό ποδόσφαιρο, ενώ αποκάλυψε και τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ από την ολιγόμηνη παρουσία του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Όλαφ Ρέμπε: «Ξεκίνησε στη Βέρντερ Βρέμης σαν υπεύθυνος μάρκετινγκ. Εκεί γνώρισε τον Κλάους Άλοφς και όταν μετακόμισε στη Βόλφσμπουργκ ως τεχνικός διευθυντής τον πήρε μαζί του ως δεξί του χέρι. Στη Βόλφσμπουργκ ο Ρέμπε απέκτησε εμπειρία, διότι ο Άλοφς θεωρείται κορυφαίος για τη Γερμανία ως τεχνικός διευθυντής. Πήρε τίτλους, πρωταθλήματα, έκανε καλές χρονιές. Μετά τη φυγή του Άλοφς τον εμπιστεύθηκαν ως τεχνικό διευθυντή. Φημίζεται ότι είναι σκληρός εργάτης, προσγειωμένος, καλά δικτυωμένος και σοβαρό άτομο. Είναι μια αξιοπρεπής λύση για τον ΠΑΟΚ. Για το επίπεδο της Bundesliga η Βόλφσμπουργκ είναι μια μεγάλη επιχείρηση, με πιεστικές συνθήκες. Δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στη μετά Μάγκατ μετά το Πρωτάθλημα και το νταμπλ η πίεση ήταν πολύ μεγάλη».

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή να δουλεύεις στον ΠΑΟΚ. Νιώθω τυχερός που βρέθηκα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει σε τοπ επίπεδο, λειτουργικά μπορεί να συγκριθεί με τις γερμανικές ομάδες. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό με τα ψάρια που προκριθήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Ήταν ένα ματς που έμεινε στην ιστορία. Ήμασταν 5-6 ώρες στο γήπεδο, υπήρχε sold out, ήταν ένα έντονο ματς με τρεις αποβολές που μας στοίχισαν στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Αξέχαστες στιγμές. Αυτή την έντονη ατμόσφαιρα της Τούμπας είναι πολύ δύσκολο να τη ζήσεις στη Γερμανία. Παρ’ όλο που όλα τα γήπεδα εδώ είναι sold out, η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή. Αυτήν τη δίψα της κερκίδας, ειδικά στα μεγάλα ελληνικά ντέρμπι, είναι πολύ δύσκολο να τη βρεις εδώ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώτης Σταματόπουλος στο Metropolis 95.5:


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.