Στα τρέχοντα ζητήματα του ΠΑΟΚ το νέο συμβόλαιο στον Κούτσια

Γιώργος Καστάνης16 Αυγούστου 2022

Οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, έχουν δείξει με τις εμφανίσεις τους κυρίως στα φιλικά παιχνίδια, πως έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν και να αποτελέσουν «σταθερές» για το μέλλον. Ένας από τους παίκτες που κερδίζει ήδη πόντους, στην πρώτη ομάδα, είναι ο Γιώργος Κούτσιας.

Ακόμη και το γκολ που πέτυχε προχθές στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο, μπορεί να τον βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα γιατί κακά τα ψέματα, όλοι οι παίκτες χρειάζονται αυτή την ώθηση. Στα τρέχοντα ζητήματα για τους επόμενους μήνες, θα είναι και το νέο συμβόλαιο του Γιώργου Κούτσια. Όπως πληροφορούμαι, αυτή την χρονική στιγμή, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας με την ρήτρα που είναι μειωμένη λόγω του γεγονότος ότι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο νεαρός επιθετικός δεν είχε συμπληρώσει 800 λεπτά συμμετοχών στην πρώτη ομάδα.

Όμως θα πρέπει να «τρέξουν» οι διαδικασίες για το νέο συμβόλαιο, καθώς το ήδη υπάρχον του Κούτσια με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ασφαλώς και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει η κατάλληλη προεργασία και να επέλθει μία συμφωνία, που θα είναι ικανοποιητική τόσο για τον Δικέφαλο όσο και για τον νεαρό επιθετικό. Το μόνο βέβαιο είναι, πως ο Κούτσιας έχει πλούσιο ταλέντο, θράσος, ικανότητα στο σκοράρισμα, όμως χρειάζεται αισθητή βελτίωση σε άλλους τομείς, που έχουν σχέση με την θέση στην οποία αγωνίζεται.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.