Στα... πόδια της Ρόμα

Νίκος Κουλιανός29 Ιουλίου 2020

Στην Ιταλία βρισκόμαστε δύο στροφές πριν το φινάλε κι έχουν ξεκαθαρίσει σχεδόν όλα. Η Λέτσε μόνο με θαύμα θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια, η Ρόμα μόνο με θαύμα θα χάσει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ ο Τσίρο Ίμόμπιλε, κρατά την πρωτιά του πρώτου σκόρερ στα πόδια του. 

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα ματς.

• ΒΕΡΟΝΑ – ΣΠΑΛ: Η Βερόνα στην τελευταία εξάδα αγώνων της είχε ζόρικο πρόγραμμα και κατέρρευσε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα της με την πεσμένη και με πολλά προβλήματα Σπαλ. Λογικά θα επιδιώξει να πάρει την νίκη γοήτρου που θα την κρατήσει και στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Άσος με over 1,5 συνδυαστικά.

• ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΡΕΣΙΑ: Η Λάτσιο θεωρητικά παλεύει για την τιμητική δεύτερη θέση, αλλά κυρίως για να βγάλει πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ιταλός στράικερ βρίσκεται πλέον στο +3 γκολ από τον Ρονάλντο και δείχνει σε καλή κατάσταση. Θα τον επιλέξω απέναντι στην προβληματική άμυνα της Μπρέσια να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ!

• ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΛΕΤΣΕ: Η Ουντινέζε είναι σωμένη εδώ και δύο αγωνιστικές, ενώ για την Λέτσε είναι ένα ματς do or die. Θελει μόνο την νίκη για να ελπίζει βάσιμα και την ίδια ώρα η Τζένοα να μην κερδίζει μέσα στην έδρα της Σασουόλο, για να παίξει την τελευταία της ζαριά την τελευταία αγωνιστική. Θα της δώσω αυτή την ευκαιρία και θα ποντάρω στο διπλό κινήτρου.

• ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΙΛΑΝ: Αδιάφορη η Σαμπντόρια εδώ και καιρό αλλά χτυπά και παλεύει όλα τα ματς στα ίσα. Η Μίλαν θεωρητικά παλεύει για το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο και ψάχνει μόνο την νίκη και συνάμα περιμένει η Ρόμα να μην πάρει 3 πονταλάκια τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε καλό ματς και από τις δύο πλευρές και η βασική μας επιλογή θα είναι το g/g & over.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΤΖΕΝΟΑ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον έχουμε κι εδώ. Η Τζένοα θέλει το τρίποντο για να σωθεί και μαθηματικά. Η Σασουόλο όμως έχει δείξει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν και προέρχεται από ήττα στο Σαν Πάολο, όπου της ακυρώθηκαν 4 γκολ (!) με VAR. Περιμένω καλό ματς και η βασική μας επιλογή κι εδώ θα είναι ο combos.

• ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Παντελώς αδιάφορο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που θα παραταχθούν με πολλές απουσίες, όχι όμως για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ψάχνει πλέον πολλά γκολ για να βγει πρώτος σκόρερ. Θεωρώ ότι όλες οι τελικές θα καταλήγουν πάνω του κι αυτή την φορά λογικά δεν θ αστοχήσει από την... άσπρη βούλα. Ποντάρισμα λοιπόν στα 2 + γκολ για τον Κριστιάνο και κερδισμένο πέναλτι για την Γιούβε η επιλογή μας.

• ΤΟΡΙΝΟ – ΡΟΜΑ: Η Τορίνο σώθηκε και μαθηματικά με τον βαθμό επί της Σπαλ, ωστόσο η εικόνα της ήταν και πάλι μέτρια. Η Ρόμα έχει την ευκαιρία με το τρίποντο να κλειδώσει το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο και να μην μπλέξει τελευταία αγωνιστική με την Γιουβέντους. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει, καθώς αξίζει να τονίσουμε ότι υστερεί και στην ισοβαθμία με την Μίλαν, διπλό!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.