Στα χέρια του Εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης Σιαμπάνη

Βασίλης Μάστορας08 Σεπτεμβρίου 2021

Στα χέρια της δικαιοσύνης, μετά από οκτώ μήνες, βρίσκεται το προανακριτικό υλικό της υπόθεσης Μάριου Σιαμπάνη. Το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε την προανακριτική διαδικασία και διαβίβασε τον φάκελο στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης προκειμένου να αποφασίσει αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο υλικό περιλαμβάνονται οι καταθέσεις των δύο πλευρών, χωρίς όμως ιδιαίτερα αποδεικτικά στοιχεία. Είναι όμως επιβεβαιωμένη από οπτικό υλικό, η συνάντηση των εμπλεκομένων στην υπόθεση και ο χώρος που έγινε. Η συνάντηση, όπως αναφέρεται στο προανακριτικό υλικό, έγινε στην περιοχή του Ρετζικίου στην οδό Νερομύλων και Λ. Παπανικολάου και όχι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. 

Εκεί συναντήθηκε ο παίκτης του Αρη, ύστερα από επιθυμία γνωστού του προσώπου που το γνώριζε από την παρουσία του στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ, στοιχεία τα οποία ήταν γνωστά από διαρροές. Λίγο αργότερα αφίχθηκε στο ίδιο σημείο και δεύτερο πρόσωπο. 

Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο Μάριος Σιαμπάνης του πρότειναν να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ με αντάλλαγμα 100.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η άλλη πλευρά αντικρούει τους ισχυρισμούς του τερματοφύλακα του Αρη, υποστηρίζοντας ότι ήταν μία φιλική συνάντηση και τίποτε περισσότερο. 

Η υπόθεση είχε αφετηρία τις καταγγελίες του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά οι οποίες προκάλεσαν και την παραγγελία του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, για τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.