Στα άκρα διοίκηση-Γουλιέλμος στον Άρη

Metrosport Team22 Μαΐου 2020

Στα άκρα οι σχέσεις ανάμεσα στο Δημήτρη Γουλιέλμο και τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης. Ο μεγαλομέτοχος δεν απάντησε στην πρόταση παραχώρησης των μετοχών της ΚΑΕ και φαίνεται να έχει άλλα σχέδια. 

Στη τηλεδιάσκεψη που έγινε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, πρότεινε στον Γουλιέλμο να παραχωρήσει τις μετοχές αφού δεν δραστηριοποιείται ούτε έχει σκοπό να ενεργοποιηθεί ενώ του ζήτησε να απαντήσει έως και σήμερα (22/5) καθώς έχει χαθεί αρκετός χρόνος από τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ δεν έχει απαντήσει ακόμη και φαίνεται πως αναζητά τρόπο να απεμπλακεί από την εταιρεία και αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη, ο οποίος θα τον στηρίξει εάν αποφασίσει να παραμείνει. 

Η στάση του δεν αφήνει πολλά περιθώρια στα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης, τα οποία σκέφτονται να αποχωρήσουν ακόμη και πρόωρα, η θητεία τους ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου, καθώς δεν υπάρχει σημείο επαφής. Υπέρ αυτής της σκέψης είναι ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης ο οποίος χρηματοδότησε την ομάδα το τελευταίο διάστημα, ενώ ήδη έχει αποστασιοποιηθεί ο Τάσος Μωϋσιάδης. 

Μάλιστα, τα μέλη προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον Γουλιέλμο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.